Trenutak istine

Kako su shvatili da je ona prava: 10 oženjenih muškarca otvorilo dušu!

Iskreno, ne sećam se da sam ikada posmislio - ne, ja ne želim da je oženim, objašnjava jedan od muškaraca
Wedding
02:34h Autor:
Kako su shvatili da je ona prava: 10 oženjenih muškarca otvorilo dušu!
Foto: Thinkstock

Svaki par ima svoju priču, od momenta upoznavanja, preko prvog poljupca, seksa, prve svađe i na kraju raskida ili stupanja u brak. Ali, kako oni zapravo dolaze do tog svečanog trenutka pred oltarom i izgovaranja sudbonosnog "Da, uzimam"?

U nastavku pročitajte nekoliko najzanimljivijih i iskrenih odgovora oženjenih muškaraca na temu kako su shvatili da je "ona prava", prenosi huffingtonpost.com.

1. "Prvo veče kada smo se upoznali ja sam bio nezaposlen, i ona je bile previše atraktivna za mene. Kada sam joj jedva rekao da nemam posao, ona je mirno odgovorila: "Pa, onda ću ja da častim piće večeras". Znao sam da je nešto posebno. Godinu dana kasnije sam je pitao da se uda za mene. Već smo 10 godina zajedno i sada nam ja plaćam piće", iskren je jedan od muškaraca.

OVDE pogledajte fotografiju najlepše prosidbe ikada!

2. "Kada smo se preselili u zajednički stan i raspakovali kofere, stao sam u stranu kada smo sve završili i primetio da imamo duple knjige - naše omiljene romane. Sećam se da sam u tom trenutku pomislio - da, ona je prava", objašnjava jedan od muškaraca.

3. "Izašao sam u bioskop sa ekipom, gledali smo neki glup film. Kada sam se ja smejao, niko drugi nije, osim jedne devojke. Shvatio sam ko je u pitanju i pozvao sam je da izađemo. Izašli smo još nekoliko puta zajedno. Nastavili smo da se smejemo istim pogrešnim momentima u životu. U braku smo skoro 25 godina. I dalje se smejemo kada se niko drugi ne smeje".

4. "Trenutak kada sam shvatio da je ona prava bio je kada sam prestao da mislim u formi "ja", već "mi", rekao je drugi.

5."Krenuli smo na večeru, i na pola puta sam morao da stanem i napumpam gume na kolima. Počela je da pada kiša. Ona je provela tri sata sređujući se u kupatilu za to veče, ali je izašla iz kola, stavila duksericu na glavu i držala mi lampu. To je bio taj trenutak", priseća se jedan od muškaraca.

OVDE pogledajte šta je mlada uradila da bi mladoženja mogao da je prenese preko praga!

6. "Ja sam bio u spavaćoj sobi i spremao se da idemo negde, kada sam čuo moju suprugu (tada devojku) kako viče iz dnevne sobe: "Tako ti i treba kad si mislilo da možeš da se zezaš sa Indijanom Džons, kretenu!". Malo posle, pitao sam je da se uda za mene. Mislim da je gledala Last Crusade".

7. "Nakon našeg prvog sastanka, sećam se da sam razmišljao kako bih sa ovom ženom voleo da provodim što više vremena. Četiri meseca nakon toga smo se venčali. I još uvek smo zajedno, deset godina kasnije", dodaje treći.

8. "Iskreno, ne sećam se da sam ikada posmislio - ne, ja ne želim da je oženim".

OVDE saznajte devet činjenica koje će vam zauvek promeniti mišljenje o muškarcima.

9. "Jednom me je prijatelj pitao - zašto je ne oženiš? Nisam mogao da smislim nijedan jedini razlog da to ne uradim. I eto, nedavno smo proslavili sedam godina braka".

OVIH 11 znakova ukazuju da treba da se udate za njega - ne oklevajte!

10. "Bio sam u bolnici zbog slomljenog kuka i ona je odbila da ide kući cela četiri dana, bila je sve vreme uz mene. To je bilo nakon što je moja majka preminula početkom godine. Tog trenutka sam shvatio da je ona prava i od tada smo zajedno".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs