ARI EMANUEL

HOLIVUDSKI BIZNISMEN OŽENIO 30 GODINA MLAĐU: Luksuzno venčanje u privatnoj vili okupilo najbogatije ljude sveta! (FOTO)

Svadba u Sen Tropeu okupila je svetsku elitu!

Wedding
Autor:
HOLIVUDSKI BIZNISMEN OŽENIO 30 GODINA MLAĐU: Luksuzno venčanje u privatnoj vili okupilo najbogatije ljude sveta! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ari Emanuel (61), slavni holivudski agent i preduzetnik oženio je u Francuskoj 30 godina mlađu devojku modnu dizajnerku Saru Staudinger (32), a njegovoj svadbi u Francuskoj prisustvovale su brojne slavne ličnosti.

Proslava je počela u četvrtak kada su velika imena Holivuda stigla u Sen Trope i uživali u privatnoj večeri u restoranu Senekuier. Velelepnom venčanju u privatnoj vili na vrhu brda sa pogledom na francuski primorski grad prisustvovali su Ilon Mask, Pi Didi, Mark Valberg, Emili Ratajkovski...

Inače, Emanuel je generalni direktor agencije "Endevor" koja predstavlja neka od najvećih imena Holivuda poput Dvejna Džonsona, Bena Afleka, Meta Dejmona i Dženifer Garner, a jedan od najbogatiih ljudi na svetu Ilon Mask takođe se nalazi u odboru njegove kompanije.

Iza sebe ima brak sa Sarom Adington koji je trajao više od dve decenije pre nego što su podneli zahtev za razvod 2018. godine. Imaju tri sina, a nakon razvoda počeo je da se zabavlja sa Sarom koja je vlasnica modnog brenda Staud.

Potiče iz poznate porodice - njegova braća bivši gradonačelnik Čikaga Ram Emanuel i bioetičar Ezekiel Emanuel.

Strani mediji prenose da je Emanuel kupio vilu od dva hektara od 27,5 miliona dolara na Beverli Hilsu u oktobru 2020. godine, koja bi mogla da posluži kao prvi dom bračnom paru.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs