jezivo

OVO JE MLADA IZ PAKLA: Budući svekar doživeo moždani udar na svadbi, a kad vidite šta je ona uradila, ZAPREPASTIĆETE SE!

Jedna buduća mlada planirala je da svojim gostima ponudi samo pileći bujon kao obrok na svadbi, smatrajući da je to prihvatljivo. Ali, pravi šok je usledio kasnije. Mlada je jednim potezom pokazala da ima kameno srce

Wedding
14:34h Autor:
OVO JE MLADA IZ PAKLA: Budući svekar doživeo moždani udar na svadbi, a kad vidite šta je ona uradila, ZAPREPASTIĆETE SE!
Foto: Shutterstock

Ona je poručila 200 bujona za isto toliko gostiju, a hrana je zapravo jedina od troškova koje je pokrivala. Sa druge strane, njena buduća svekrva izdvojila je 100 funti za skoro celu proslavu, iako je mladina majka bila tamo.

Mlada nije želela da izdvoji novac za kvalitetnu hranu i ono najvažnije za dovoljnu količinu, prenosi The Sun.

Međutim, nakon što je mladoženjina majka otkrila koja hrana će biti na meniju, počela je da zove ugostiteljske objekte kako bi u poslednji trenutak obezbedila pristojan obrok. Međutim, mlada se tada naljutila.

ljuta mlada
foto: Shutterstock

Još jedan šokantan podatak jeste činjenica da svoju buduću svekrvu nije pozvala na slavlje koje je bilo zakazano nakon večere iako je zvala svoju majku.

Jedna korisnica Redita objavila je tekst, napisavši da ju je mladoženjina mama obavestila o celoj svadbenoj drami.

Ali, to nije bilo sve!

Naime, mladoženjin otac doživeo je je moždani udar na slavlju, te ga je hitna pomoć odvela sa proslave. Ali, sebična mlada je pobesnela što su se gosti zabrinuli za zdravstveno stanje njenog budućeg svekra, kaže korisnik Redita i dodaje da je mlada nastavila da igra kao da se ništa nije desilo.

-Danas priča da joj je venčanje bilo sjajno i da se dobro provela. Strašno."

Ova objava pokrenula je lavinu komentara, očekivano, negativnih.

"Uvek me iznova iznenadi koliko su neki ljudi sebični i kako uopšte pronađu nekoga ko želi da ih oženi", napisao je jedan korisnik.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs