Ovo mu neće oprostiti

Skandal preko noći: Žena milijardera pobegla od kuće, evo zašto! (FOTO)

Jedne noći uzela je dete za ruku, strpala stvari u kofer i napustila njihovo porodično imanje
Lifestyle
21:00h Autor:
Skandal preko noći: Žena milijardera pobegla od kuće, evo zašto! (FOTO)
Foto: Printscreen Twitter/ @cnfocus

Bivši supermodel Kristina Estrada podnela je zahtev za razvod od svog muža, saudijskog milijardera Valida Jafalija (60).

Lepotica je 90ih bila u vezi sa Princem Endrjuom i po tome je najpoznatija. U brakorazvodnoj parnici od milijardera traži tri luksuzne nekretnine u Britaniji u vrednosti od 60 miliona funti.

Bogatija od Dž.K. Rouling i kraljice Elizabete zajedno: Evo kako živi žena milijardera! (FOTO)

Ovo će biti jedan od najskupljih razvoda u Velikoj Britaniji. Jedne noći, uzela je dete za ruku, spakovala stvari u kofer i napustila luksuzno imanje, vredno čak 4 miliona funti.

Kristina Estrada (52) je bila u braku sa bogatašem od 2001. godine i imaju 13-godišnju ćerku. Na proces razvoda braka odlučila se nakon što se njen zakoniti muž venčao sa duplo mlađom ženom koja je libanski TV voditelj. Da podsetimo, islamski zakon dozvoljava da muškarci imaju više žena, ali se bivšoj manekenki to uopšte nije dopalo.

Izdala ga kad mu je najteže: Šumaherova žena gola u Plejboju nakon razvoda! (FOTO, VIDEO)

Inače, gospodinu Jafaliju ovo neće biti prvi razvod. Naime, okončanje njegovog prvog braka sa Besmom Al-Sulejman morao je da plati 40 miliona funti, a onda je pao pod noge gospođici Estradi.

Bogatstvo Valida Jafalija potiče od najvećeg konglomerata u Saudijskoj Arabiji, čiji je on vlasnik, a partner je u mnogim multinacionalnim kompanijama širom sveta, uključujući i Mercedes-Benz i Michelin.

Kada je u njihov porodični dom doveo Lujen Adade (26) iz Bejruta, Kristina (52) se spakovala i uzela njihovo dete i napustila, sada već, bivši porodični dom. Nije mnogo prošlo, a Valid je oženio Lujen.

Iznenađenje: Švajnštajger otkrio šta ga muči, javnost u šoku! (FOTO)

Lujen Adada udala se za više nego duplo starijeg multimilionera u venčanici koju joj je on kupio, a koja je koštala 190.000 funti, a takođe se i hvalila skupim poklonima na društvenim mrežama. Jedan od poklona je i ružičasti auto marke Bentli.

Pogledajte kako izgleda nova Validova žena, Lujen Adade:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs