Hit

PROJEKAT KOJI ĆE VAS OSTAVITI BEZ DAHA: Udahnite novu energiju O2!

Odavno se na našim prostorima nije dogodio projekat koji će okupiti neke od najboljih vokala u Srbiji i regionu, naročito ne oko teme od velike važnosti za sve nas

Muzika
12:02h Autor:
PROJEKAT KOJI ĆE VAS OSTAVITI BEZ DAHA: Udahnite novu energiju O2!
Foto: Promo

Pod nazivom O2 okupili su se Lena Kovačević, Ivana Peters, Marko Louis, Tamara Todevska, Saska Janx i Igor Simić i otpevali pesmu "UDAHNI" čija poruka ima za cilj da u prvi plan istakne potrebu za solidarnosti među ljudima.

Pesma zapravo ima više motiva od kojih su glavni podizanje svesti o važnosti očuvanja životne sredine, borba protiv zagađenja za zdraviji vazduh koji dišemo, i veoma važna poruka podrške svima koji su preživeli ili još uvek preživljavaju teške posledice pandemije. Moć je u našim rukama,koristimo je za širenje pozitivne energije i podizanju svesti o temama koje imaju značajan uticaj na kvalitet života svih nas.

O2, Udahni
foto: Promo

Autori pesme su Vladimir Danilović i Nemanja Filipovic.

Vlade Danilović je ispred Magic recordsa okupio grupu fantastičnih izvođača da zajedno prenesu poruku solidarnosti i zajedništva u teškim trenucima. Poruku da razmišljamo o povratku prirodi i izvornim vrednostima i da solidarno društvo mnogo lakse prevazilazi sve krize.

Udahnite novu energiju nošeni pozitivnim porukama grupe O2 i numere “Udahni”

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs