Astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUN: Ugodite sebi, iskoristite svaki momenat!

Vaga uspešna, Devica umorna, Lav pun energije, Škorpija nervozna, Jarac sklon depresiji

Lifestyle
07:30h Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUN: Ugodite sebi, iskoristite svaki momenat!
Dnevni horoskop za 5. jun 2021.godine, Foto: Adria Media TV

OVAN

POSAO: Ukoliko budete preuzeli inicijativu i pokrenuli promene koje priželjkujete ostvarićete sve ono što ste poželeli. Iako je vikend počeo, vi ste i dalje veoma posvećeni poslu.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma lepom danu za ljubav, povoljan je trenutak da uđete u novu vezu ako ste slobodni. Ako već imate nekoga, vaša veza može napredovati.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Nemate nikakve probleme na ovom polju.

BIK

POSAO: Vaše dobre i kreativne ideje vas vode putem poslovnog uspeha. Možete da se nadate odličnoj situaciji na polju posla. Iz dana u dan stvarate sve bolju situaciju.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba koja je rođena u vatrenom znaku, imaćete priliku za vezu sa njom. Možete da očekujete lepe trenutke i nove doživljaje.

ZDRAVLJE: Rešićete neki problem na ovom polju. Imate veoma jak organizam i zdravi ste.

BLIZANCI

POSAO: Ishod obavljenog posla je jako dobar po vas. Nemate nikakve brige na ovom polju danas. Možete da uživate u vikendu i da se posvetite drugim stvarima.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je na neki način prvo imala prijateljski pristup ka vama. Ako vam se dopada Riba, stvari su malo komplikovanije.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na polju zdravlja, ne biste trebali da se brinete.

RAK

POSAO: Ukoliko ste očekivali unapređenje, danas je povoljan dan za vesti vezane za to. Pred vama je odličan period za posao! Možete da ostvarite mnoge svoje ambicije.

LJUBAV: Zaljubljeni ste u svog partnera i sa njim planirate brak. Osećate da je došlo vreme da stanete na ludi kamen. Ako ste slobodni, moguće je da vas jako privlači Ovan.

ZDRAVLJE: Posetite zubara radi redovne kontrole, moguće su manje komplikacije na ovom polju.

LAV

POSAO: Nema razloga da budete nervozni. Potrudite se da se ne opterećujete nekim sitnim problemima sada. Maksimalno se posvetite sebi i iskoristite vikend.

LJUBAV: Imali ste manje nesuglasice u odnosu sa voljenom osobom i postepeno ste uspeli da rešite probleme. Bolje se sada osećate i verujete da će vaš brak ipak uspeti.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je veća aktivnost. Potrudite se da organizujete sebi neki bid rekreacije.

DEVICA

POSAO: Vroma brzo i lako obavljate svoje obaveze. Maksimalno ste efikasni i dobro se osećate jer volite posao koji radite. Uživate u tome da budete produktivni i ostvarujete dobru zaradu.

LJUBAV: Pred vama je jako povoljan dan za polje ljubavi. Ukoliko već imate partnera, ostvarićete odličnu komunikaciju sa njim. Ako ste slobodni, sledi flert sa Blizancem.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da imate nikakve probleme na zdravstvenom planu.

VAGA

POSAO: Povoljan je dan ako planirate da počnete da se bavite nkim dodatnim poslom ili ako imate u planu sklapanje nove saradnje i partnerstva. Samo napred!

LJUBAV: Pred vama je šansa da uđete u ozbiljnu vezu sa osobom kojoj se udvarate već duže vreme. Iako ste se neko vreme dvoumili, sada je pravo vreme za nova dešavanja!

ZDRAVLJE: Hronični problemi koji su vas mučili se mogu ublažiti, moguće je da se sve bolje osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da računate na poboljšanje okolnosti vezanih za poslovno polje. Pred vama je odličan dan. Ako se budete maksimalno posvetili, profitiraćete više nego pre.

LJUBAV: Nova ljubav kuca na vaša vrata. U pitanju može biti osoba koju svakodnevno srećete u prolazu. Vi ste veoma temperamentni i nikada vam nije problem da preuzmete inicijativu.

ZDRAVLJE: Sve bolje iz dana u dan. Možete da se nadate sasvim dobrom stanju.

STRELAC

POSAO: Faktor sreće vas prati, pa možete da očekujete značajne pomake na polju posla i finansija. Takođe, pri manjim rizicima možete da ostvarite solidan profit.

LJUBAV: Ako ste slobodni, nova ljubav vam dolazi baš danas! U pitanju je jedna strastvena i temperamentna osoba koja će vas oboriti s nogu! Uživajte i prepustite se emocijama!

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Svoje pozitivno raspoloženje lako prenosite na druge ljude.

JARAC

POSAO: Ako se bavite privatnim poslom, pred vama je značajan napredak. Dolaze vam neke veoma lepe i dobre vesti! Moguće je proširenje posla ili ćete imati više obaveza.

LJUBAV: Sigurni ste u svoje emocije i ništa vas ne može naterati da posumnjate u svoju odluku da budete sa osobom koju volite. Pokazaćete joj koliko vam vaša ljubav znači.

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu. Važno je da smanjite unos masne hrane.

VODOLIJA

POSAO: Na poslovnom putovanju možete da ostvarite uspeh. Pred vama je izuzetno povoljan dan za ovo polje! Pokazaćete da ste veoma sposobni i da ste originalni!

LJUBAV: Ukoliko sada budete napravili prvi korak ka osobi koja vam se dopada, vrlo brzo ćete ući u emotivnu vezu sa njom. Nema razloga da sumnjate i da preispitujete samopouzdanje.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa sinusima, pa povedite računa o tome.

RIBE

POSAO: Možete da se nadate značajnom finansijskom poboljšanju. Pred vama je šansa da povećate svoju zaradu. U svakom slučaju, veoma ste zadovoljni situacijom.

LJUBAV: Na polju ljubavi ste sasvim stabilni. Znate da možete da računate na svog partnera. Ako ste nekim slučajem i dalje slobodni, moguća je jako lepa veza sa Strelcem.

ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe. Možete biti maksimalno opušteni danas.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs