Poslastica za ljubitelje elektonskog zvuka

Dip Diš dolazi na Egzit: Nakon 6 godina pauze, čuveni dvojac radi zajedno (VIDEO)

Šaram i Dabfajr, kao Dip Diš nastupaju ponovo zajedno, i u okviru ekskluzivne turneje dolaze i na Petrovaradinsku tvrđavu
Muzika
21:34h
Dip Diš dolazi na Egzit: Nakon 6 godina pauze, čuveni dvojac radi zajedno (VIDEO)
Foto: Promo

Jedan od najvećih dvojaca u istoriji dens i elektronske muzike i dobitnici Gremi nagrade, Dip Diš (Deep Dish), nakon dugih šest godina pauze, ponovo ujedinjuju snage, a jedna od stanica na ekskluzivnoj turneji je upravo - Dance Arena u Novom Sadu.

Ovaj house dvojac poslednjeg dana EXIT festivala dovodi niz eminentnih muzičkih imena, kao što su Better Lost Than Stupid - Davide Squillace vs Martin Buttrich vs Mathias Tanzmann.

Dance Arena najboljeg evropskog festivala predstavlja specijalne back to back nastupe, organizovane povodom 15. izdanja Egzita.

Nakon Wild Life večeri sastava Disclosure, koja će okupirati Arenu u četvrtak, žurku će drugog dana festivala nastaviti jedan od omiljenih DJ-eva Egzita u okviru večeri Carl Cox vs Friends. Naredne večeri će nas protresti Groznica subotnje večeri, a izvor zaraze biće superpopularni Afrojack, da bi u nedelju back to back nastupe poveo čuveni DJ tandem Dip Diš.

http://www.youtube.com/watch?v=CJ9zc1Uz31o
Sharam i Dubfire, Quincy’
Iransko-američki dvojac,
"Thank You" (Dido).

Časopis Rolling Stone o njima je napisao da "Najverovatnije ne postoji bolji DJ tandem od Dip Diša", dok je početkom ove godine Pit Tong sa BBC Radio 1 rekao da su oni “jedan od najvećih dvojaca u istoriji dens i elektronske muzike”.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs