U okviru Exit avanture

Džamirokvaj zvezda Sea Dance festivala

Nakopn jednog od najposećenijih nastupa na Exitu, Džej Kej se pridružuje Exit avanturi i nastupa na Jazu kraj Budve
Muzika 30.04.2014. - 16:04h
Foto: Promo

Jedno od najpopularnijih muzičkih imena, razigrani Džamirokvaj, na čelu sa ekstravagantnim pevačem Džej Kejem, biće glavna zvezda koji će bice održan od 15. do 17. jula na plaži Jaz u Budvi i predstavljaće završetak osmodnevne EXIT Avanture.

 

Povodom 15. izdanja EXIT-a, počinje 11. juna na Rock@EXIT festivalu, na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastavlja se na istom mestu od 10. do 13. jula na EXIT festivalu, nakon čega se letnja žurka seli na Jadransku obalu.

 

Nakon više od 20 godina uspešne karijere, 25 miliona prodatih albuma, osvojene Gremi nagrade, mora otkačenih šešira i jednog od najposećenijih koncerata u istoriji EXIT festivala, Džamirokvaj se pridružuju EXIT Avanturi, da hitovima "Virtual Insanity", "Cosmic Girl", "Little L", "Corner of the Earth" i mnogim drugim, pokrenu posetioce Sea Dance festivala na fanki morski ples.

 

Glavna bina Sea Dance Festivala, kapaciteta 30.000 ljudi, u tri dana predstaviće publici tri omiljene bine sa EXIT-a. Kamp Sea Dance festivala, smešten pored same obale mora, biće organizovan u zoni festivala, između Glavne bine i plaže. Kamp će biti otvoren od 14. do 22. jula, te će svim posetiocima pružiti nezaboravne letnje noći pod vedrim nebom, sa hiljadama mladih ljudi iz celog sveta.

 

http://www.youtube.com/watch?v=NU9M8ej8dbM
U prodaji su ulaznice za EXIT Avanturu sa pretprodajnom cenom od 6.990 dinara. Ulaznica za EXIT Avanturu podrazumeva četvorodnevnu ulaznicu za EXIT Festival 2014. i trodnevnu ulaznicu za Sea Dance festival 2014. Srednjoškolci i studenti ulaznice za EXIT Avanturu mogu da kupe po posebnoj, povlašćenoj ceni od 5.990 dinara.

 

Redovna cena ulaznica za EXIT Avanturu biće 16.980 dinara. U prodaji je i trinaestodnevni EXIT Avantura paket, za sve one koji su spremni za pravu letnju uživanciju, koji obuhvata ulaznicu za EXIT i ulaznicu za Sea Dance festival, prevoz autobusom iz grada polaska do Novog Sada, od Novog Sada do Jaza i nazad do grada polaska, smeštaj u kampu u Novom Sadu i smeštaj u kampu na Jazu. EXIT Avantura paketi dostupni su po ceni već od Sve informacije na sajtu www.exitfest.org .

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...