Sakupljeno i više od 80.000 evra pomoći u robi

Egzit i Budva prikupili više od 140.000 evra za ugrožene poplavama

Tokom humanitarne žurke okupljene je zabavljao i čuveni muzičar Džej Kej specijalnim DJ nastupom
Vesti
21:12h
Egzit i Budva prikupili više od 140.000 evra za ugrožene poplavama
Foto: Promo

U luksuznom kompleksu "Dukley Gardens" u Budvi sinoć je održano drugo u nizu humanitarnih večeri u organizaciji programa "Egzit fondacije" za pomoć ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BIH i Hrvatskoj, saopšteno je danas.

Ukupna suma pomoći koju su u prethodnih mesec i po dana sakupili Opština Budva i "Exit aid", zaključno sa sinoćnom humanitarnom žurkom, iznosi više od 140.000 evra u novcu i 80.000 evra u robi. Prikupljena sredstva, u koordinaciji sa Vladom Srbije, biće distribuirana za pomoć ugoroženima od poplava.

Humantiarno veče realizovano je u saradnji sa Opštinom Budva i "Dukley Gardens", a uz podršku vlada Srbije i Crne Gore i Nacionalne turističke Organizacije Crne Gore, Turističke organizacije Budve i Hipotekarne banke. Tom prilikom predstavljen je svemirski kauboj i poznati svetski muzičar Džej Kej, koji je specijalnim DJ nastupom, samo dva dana nakon svog spektakularnog nastupa na Sea "Dance festivalu", bio "šlag na torti", uz izvođače kao što su Masimo Savić, "Tara McDonald" i "Perpetuum Mobile", igrače iz britanske zabavljačke grupe "Area 51" i druge predstavnike bogatog programa.

Zvanicama se obratio direktor Egzit festivala Dušan Kovačević, koji je izjavio da mu je zadovoljstvo što se "Egzit" avantura završava humanitarnim događajem, koji ima iznad svega plemeniti cilj, a to je pomoć svima koji su direktno pogođeni katastrofalnim poplavama koje su zadesile region pre mesec i po dana.

Sinoć oko jedan čas posle ponoći završeno je humanitarno veče s plemenitim ciljem, a posetioci su se polako zaputili ka plaži Jaz na grandioznu završnicu "Sea Dance festivala", veliki vatromet i nastup britanskih pionira elektronske muzike, sastava "Underworld".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs