Pogledajte

Nova pesma i spot prve dame srpske trube: Danijela i Milena zajedno u numeri Nikoljdan!

Kroz pesmu se prožima nit istorije, tradicije i ljubavi

Muzika
Autor:
Foto: Studio Diznilend

Danijela Veselinovic prva dama srpske trube i Milena Lazarević Popović vokalna solistkinja objavile su spot za novu pesmu “Nikoljdan”!

Kroz pesmu se prožima nit istorije, tradicije i ljubavi. Od davnina poznato je da su momci išli u vojsku, rat a da su devojke, žene ostajale same čekajući da se vrate. Posebno su bili teški trenuci slava kad se podrazumeva da porodica bude na okupu.

Ova pesma je posvećena jednoj od najvećih srpskih slava - Nikoljdan, a Danijela i Milena su svojom lepotom i talentom kroz muziku pokazale kako one to vide.

foto: Studio Diznilend

“Na prvo slušanje pesma nam se dopala. Iako ima tešku priču gledale smo da to prezentujemo na što vedriji način i iskreno se nadam da će se publici svideti. Uživala sam u svakom momentu, pa i oni naporniji su proticali lako zahvaljujući našoj trubačkoj princezi koja zrači jednom neverovatnom energijom”, kaze Milena.

“S obzirom na to da ja slavim Svetog Nikolu imala sam veliku želju da ova pesma ugleda svetlost dana. Iako je ovo naš prvi zajednički projekat, funkcionisale smo kao jedna. Bilo mi je zadovoljstvo raditi na ovoj kompoziciji sa izuzetno vrednom i talentovanom osobom kao što je Milena”, prenosi nam Danijela.

Poznate kao vrsne interpretatorke sigurni smo da će Danijela i Milena publici prirediti emotivni uzitak koji se dugo pamti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...