Jednodnevni muzički spektakl

Rock@Exit 11. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi

Festival na kojem će pored Queens of the stone age nastupiti i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor predstavlja peti dan Egzita
Muzika
02:02h
Rock@Exit 11. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi
Foto: Promo

Rock@Exit, jednodnevni R’n’R festival sa Queens of the Stone Age kao hedlajnerima, biće održan 11. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na glavnoj bini, a na ovaj način Egzit festival će dobiti svoj peti dan.

Na festivalu Rock@Exit pored Queens of the stone age nastupiće i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor.

Hedlajnere ovog festivala, jednog od najvažnijih rok sastava današnjice, Queens of the stone age, predvodi muzičar, multiinstrumentalista, muzički producent i dirty rock guru, Džoš Hom, jedan od osnivača kultnog sastava Kyuss i član bendova Eagles Of Death Metal i Them Crooked Vultures. Bend će predstaviti svoj poslednji album “…Like Clockwork” koji je izdat u junu 2013. Ovo je šesti po redu studijski album benda, koji su publika, ali i kritika sjajno prihvatile, što najbolje dokazuje prvo mesto na Bilbord 200 listi najboljih albuma u SAD, ali i nominacije za dve Gremi nagrade, između ostalog i za najbolji rok album 2013. godine.

Prodaja ulaznica

za festival Rock@Exit počinje 4. aprila u podne. Vrlo ograničen broj promotivnih ulaznica po ceni od 999 dinara biće dostupan putem sajta gigstix.com.

Sledeća cena ulaznice za festival iznosiće 1.499 dinara, dok će na dan festivala cena iznositi 2.499 dinara. Ulaznice po redovnoj ceni biće dostupne kako online, preko sajta gigstix.com, tako i na prodajnim mestima Gigs Tix i u Corner Shopovima širom Srbije.

Ulaz na Rock@EXIT festival biće besplatan za sve kupce kompleta karata za Egzit, uz uslov da se prethodno registruju. Oni koji su do 4. aprila kupili kartu za Egzit ili Egzit Avanturu (Exit+Sea Dance), mogu da se registruju za Rock@Exit festival putem sajta gigstix.com, od 7. aprila u podne do 20. aprila.

Pozivnice će biti personalizovane na ime kupca, čiji identitet će biti utvrđivan na ulazima Rock@Exit festivala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs