KONAČNA ODLUKA

Hoće li pevati ili neće? Evo koja je sudbina Madoninog nastupa na Evroviziji!

Nadam se i mislim da ćemo se uskoro osloboditi tog užasnog cuklsa razaranja i stvoriti novi put ka miru", navela je Madona u saopštenju.

Muzika
21:37h Autor:
Hoće li pevati ili neće? Evo koja je sudbina Madoninog nastupa na Evroviziji!
Foto: Profimedia

Promoteri koncerta "Live Nation Israel" i predstavnici Madone iz SAD su potvrdili izveštaje izraelskih medija da će ona ipak pevati dve pesme za vreme nadmetanja na kojem nastupaju muzičari iz 41 zemlje.

Nastupiće i izraelska pevačica Neta Barzilai koja je pesmom "Toy" pobedila na prošlogodišnjem nadmetanju u Lisabonu i obezbedila da Izrael bude ove godine domaćin Evrosonga.

Superzvezda popa Madona izjavila je da će se uvek zalagati za odbranu ljudskih prava i da se nada da će videti novi put ka miru, preneli su izraelski mediji.

"Nikada neću prestati da se bavim muzikom da bih udovoljila nečijem političkom planu, niti ću prestati da govorim protiv kršenja ljudskih prava bez obzira gde u svetu se dešavaju", istakla je Madona.

"Srce mi se slama svaki put kada čujem o nevinim životima koji su izgubljeni u tom regionu i nasilju koje je često podstaknuto da služi političkim ciljevima ljudi koji imaju koristi od tog drevnog sukoba. Nadam se i mislim da ćemo se uskoro osloboditi tog užasnog cuklsa razaranja i stvoriti novi put ka miru", navela je ona u saopštenju.

Ukrajina i Bugarska ne učestvuju u ovogodišnjem takmičanju. Propalestinski aktivisti apelovali su da se ono bojkotuje jer je domaćin Izrael.

U januaru je oko 50 poznatih Britanaca, među njima muzičari Rodžer Voters i Piter Gabrijel, napisalo pismo pozvajući BBC da izvrši prtisak kako bi se nadmetanje održalo na nekom drugom mestu.

Nevena Božović oduševila pesmom i nastupom: Srbija je u finalu Evrovizije!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs