Astro prognoza

Dnevni horoskop za 17. maj: I za sreću treba dara, srećan čovek sreću stvara!

Lav uživa u flertu, Bik pati od nesanice, Jarac raskida vezu, Strelac uživa u životu

Lifestyle
08:23h Autor:

OVAN

Moguće je da ćete biti malo napeti danas pa iz tog razloga treba da povedete računa o nekim nepromišljenim reakcijama. Nije vam lako da donesete ispravne odluke na polju ljubavi. Povedite računa o osetljivim očima.

BIK

Moguće je da su neke okolnosti na ovom polju protiv vas i da ne znate kako da se postavite. Moguće je da će vam se ukazati prilika za novu vezu. Pred vama je povoljan period za promene. Nesanica vas prati, a onda i umor.

BLIZANCI

Obaveze koje imate u planu ćete uspeti veoma lako da završite. Možete da očekujete dobar dan ispred sebe. Možete da se nadate pozitivnim preokretima u odnosu sa voljenom osobom. Nemate probleme sa zdravljem.

RAK

Možete da očekujete dobru komunikaciju u poslovnom okruženju. Pred vama je sasvim pozitivan dan. Osećanja koja ste imali prema voljenoj osobi polako blede i duboko u sebi osećate da je kraj. Posetite stomatologa.

LAV

Sreća vas prati danas, pa možete da očekujete pozitivne preokrete iako ste imali probleme. Uživate u flertu ali niste sada spremni da uđete u novu vezu. Moguće je da imate neke lične nesigurnosti. Zdravlje je dobro.

Materijalisti do srži, poznaćete ih lako: Ove devojke se udaju isključivo zbog novca!

Dnevni horoskop za 17. maj 2019. godine
Dnevni horoskop za 17. maj 2019. godinefoto: Shutterstock

DEVICA

Očekuje vas prilika da dobijete posao koji će vam doneti veliki napredak u budućnosti. Vreme je da poradite na tome. Moguće je da vam se dopada partner koji je zauzet ili neko ko vuče tajne iz prošlosti. Osećate se generalno dobro.

VAGA

Sklapanje novog poslovnog ugovora je pred vama. Bićete zadovoljni okolnostima na poslovnom polju. Možete da se oslonite na svog partnera. Više puta vam je dokazao da mu je iskreno stalo do vas. Problemi sa hormonima.

ŠKORPIJA

Očekuje vas veliki broj obaveza koje možete da postignete ako se budete organizovali na pravi način. Dokazaćete svoje sposobnosti i sebi i drugima. Potrudite se da voljenoj osobi pokažete osećanja. Povećajte unos vitamina.

STRELAC

Pred vama je povoljan dan. Otvoriće vam se mogućnost za posao o kojem ste dugo maštali. Ukoliko planirate susret sa osobom koja vam se dopada, uspećete da ostvarite jednu jako lepu atmosferu. Odlično se osećate!

Nikog ne vole više od sebe: Najveći egoisti među horoskopskim znakovima!

Dnevni horoskop za 17. maj 2019. godine
Dnevni horoskop za 17. maj 2019. godinefoto: Shutterstock

JARAC

Niste baš zadovoljni situacijom na poslovnom planu, imate utisak da nadređeni ne cene dovoljno vaš rad i zalaganje. Ukoliko ste se upustili u neobaveznu vezu sa mlađom osobom, uskoro vam sledi prekid. Izbegavajte alkohol.

VODOLIJA

Možete da očekujete veoma povoljan dan. Ukoliko imate planove za promenu posla ili bilo kakve izmene sve ćete uspeti da rešite. Imate dobar odnos sa osobom do koje vam je stalo. Zdravlje je stabilno.

RIBE

Iako ste zabrinuti, uspećete da rešite poslovne probleme. Možete da očekujete dobru situaciju. Nova ljubav je pred vama. Vreme je da zatvorite stara vrata i da se posvetite novim mogućnostima. Pad imuniteta je moguć.

Izrazi svoju bol rečju! Bol koja ne govori, guši srce dok ne pukne: Ovako je govorio Šekspir!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs