Naša preporuka

Knjiga meseca: Pikasova unuka, roman koji će vas ugrejati tokom praznika!

Prijavite se i obogatite svoju kućnu biblioteku jednim fantastičnim romanom
Knjige
20:16h Autor:
Foto: Promo

Kao knjigu meseca decembra u saradnji sa izdavačkom kućom Vulkan, izdvajamo roman "Pikasova unuka", autorke Kamije Obre.

Rešili smo da za praznike obradujemo pet naših najbržih čitalaca koji ostave komentar ispod objave na Fejsbuku i poklonimo im ovaj fenomenalan roman.

Francuska, 1936.

U ljupkom seocetu pokraj mora, sedamnaestogodišnja Ondina pomaže svojoj majci u kuhinji u porodičnom restoranu. Misteriozni stranac koji je došao iz Pariza pod lažnim imenom ima neobičan zahtev, a to je da mu ručak dostavljaju u obližnju vilu koju je u tajnosti iznajmio i u kojoj želi da ostane anoniman. Pablo Pikaso nalazi se na prekretnici u privatnom i profesionalnom životu, a za njega su umetnost i žene uvek povezane. Živahna Ondina počinje da otkriva svoje talente i želje, a susret s Pikasom nastaviće da utiče na njen život i mnogo godina kasnije, kada oboje krenu putem sopstvenih strasti i sudbine.

Njujork, sadašnjica

Selina saznaje da je njena baka Ondina nekada davno kuvala za Pikasa. Podstaknuta majčinim zagonetnim pričama i nagoveštajem porodičnih tajni koje čekaju da budu otkrivene, ona se ukrcava na brod i stiže do mesta na kojem su se Ondina i Pikaso prvi put sreli. U opojnoj atmosferi Azurne obale i uz pomoć nekoliko neobičnih gostiju koji pohađaju kurs kuvanja u hotelu, Selina će otkriti istinu koja će joj pomoći da prigrli svoju budućnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...