Plavi supermesec u Vodoliji konačno stiže posle 10 godina: Najviše će uticati na ovaj znak, neće znati šta će sa parama

Supermesec – Mesec će biti znatno sjajniji i veći nego što je to uobičajeno

Horoskop
11:52h Autor:
Plavi supermesec u Vodoliji konačno stiže posle 10 godina: Najviše će uticati na ovaj znak, neće znati šta će sa parama
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U ponedeljak, 19. avgusta, nebo će osvetliti pun Mesec u znaku Vodolije, ali ovaj put će biti u pitanju poseban i redak astronomski fenomen. Naime, ovog avgusta ćemo svedočiti pojavi poznatoj kao Supermesec – Mesec će biti znatno sjajniji i veći nego što je to uobičajeno. Štaviše, ovaj pun Mesec će ujedno biti i Plavi Mesec, što znači da je drugi pun Mesec u istom kalendarskom mesecu, što je pojava koja se dešava jednom u dve do tri godine.

Mesec
foto: Shutterstock

Ovaj spoj Supermeseca i Plavog Meseca je izuzetno redak, a vremenski razmak između dva takva događaja može trajati čak od 10 do 20 godina. Plavi Supermesec u znaku Vodolije je još ređi – poslednji put smo ga videli 2014. godine, a sledeći nas očekuje tek 2037. godine. Zbog toga, horoskopski uticaji ovog perioda biće posebno intenzivni, ispunjeni snažnim emocijama i promenama. Međutim, jedan znak Zodijaka će se posebno izdvojiti po povoljnim okolnostima, posebno kada je reč o finansijama – Škorpije će imati priliku za značajno dugoročno bogatstvo!

mesec, Pun Mesec, Horoskop
foto: Shutterstock

U nadolazećim danima, pripadnici znaka Škorpije mogu očekivati da otkriju novi hobi ili unaprede već postojeće veštine, što će im otvoriti vrata ka dugoročnom materijalnom blagostanju i sticanju uticaja. Ovo je idealan trenutak da započnete sopstveni posao ili da pokažete svoju najbolju stranu svetu – upravo u tome leži ključ vašeg finansijskog uspeha. Snažna ambicija i želja da napredujete omogućit će vam da ostvarite uspeh u karijeri, što će neminovno dovesti i do boljih finansijskih prilika.

pun mesec, mesec
foto: Shutterstock

Za Škorpije, ovo je vreme kada konačno mogu pokazati svoju pravu vrednost. Zvezde su na vašoj strani, omogućavajući vam da pronađete odgovore na sva pitanja i rešenja za sve probleme, čak i kada su drugi već digli ruke. Naredni period donosi vam popularnost i prilike za veliku zaradu. Astrolozi vam savetuju da se oslobodite svih nevažnih stvari i potpuno se posvetite svojoj karijeri – to će vam omogućiti još veći napredak i ostvarenje vaših ciljeva.

Smatra se da Škorpije u ovome periodu neće znati šta će sa novcem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs