Kažu da se u ovom horoskopskom znaku rađaju masovne ubice: Njihova aura je mračna, ko im se zameri, naplate duplo

Najviše masovnih ubica se rađa baš u ovim znakovima

Horoskop
20:38h Autor:
Kažu da se u ovom horoskopskom znaku rađaju masovne ubice: Njihova aura je mračna, ko im se zameri, naplate duplo
Foto: NBC / Planet / Profimedia

Često se susrećemo sa pričama o serijskim ubicama i tragičnim sudbinama njihovih žrtava. Analize profila mnogih serijskih ubica otkrile su zanimljivu povezanost sa horoskopskim znacima, što je izazvalo veliku pažnju među ljubiteljima astrologije širom sveta.

Ova lista, koja je postala viralna na TikToku, a koju je potvrdio i "NY POST", izazvala je burne reakcije. Na njoj su prikazani horoskopski znaci serijskih ubica, kao i imena nekih od najpoznatijih zločinaca u istoriji.

Prema ovoj analizi, veća je verovatnoća da će osobe rođene u znaku Riba, Strelca, Blizanaca ili Device postati serijske ubice.

Ubica
foto: preentscreen/Youtube

"Ljubitelji astrologije će biti šokirani ovom listom", istakla je korisnica TikToka Loren Skirvin, koja je snimila video na ovu temu. "Za one koji ne veruju u astrologiju, kako objašnjavate da su samo četiri znaka prisutna na ovoj dugoj listi? Svaki element ima po jedan znak. Za vatrene znakove to je Strelac, za vazdušne Blizanci, za vodene Ribe, a za zemljane Devica," pojasnila je ona.

Iako su sva četiri znaka povezana sa nekim od najpoznatijih ubica, jedan znak se izdvaja kao najopasniji.

Hanibal Lektor
foto: kpa Publicity / United Archives / Profimedia

Device, Blizanci, Ribe i Strelci

Devica se smatra najsmrtonosnijim znakom, sa zloglasnim imenima poput Eda Gejna, Terija Blera, Alberta de Salva i Henrija Lukasa.

Blizanci su sledeći, a među njima se ističe Džefri Dahmer, poznat po Netflix seriji "Dahmer".

Na trećem mestu su Ribe, koje su povezane sa jezivim zločincima kao što su Džon Vejn Gejsi, poznat kao "klovn ubica", i Ričard Ramirez, poznat kao "Noćni stalker".

Žena, Zla žena, Ljuta žena, Devojka
foto: Shutterstock

Strelac je četvrti najopasniji znak, a među pripadnicima ovog znaka su serijski ubica i silovatelj Ted Bandi, ubica Ed Kemper, i Dilan Klebold, jedan od napadača u školi Columbine 1999. godine.

Loren u svom videu ističe da se Devica najčešće pojavljuje na listi, što pripisuje njihovoj sklonosti ka perfekcionizmu i pažnji na detalje. Blizanci slede po učestalosti, dok su Ribe poznate po tome što dugo zadržavaju emocije, da bi na kraju "eksplodirale".

Jedno od najzanimljivijih otkrića je odsustvo Škorpija na ovoj listi, što je Loren komentarisala kao iznenađujuće. Međutim, dodala je da se veruje da bi zloglasni "Zodijak ubica", za koga se smatra da je Geri Fransis Post, mogao biti Škorpija.

zloba, ljutnja
foto: Profimedia

"Ne znamo da li je to istina, ali ako ste ikada videli Škorpiju kad poludi, znate koliko to može biti zastrašujuće," zaključila je Loren u svom videu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs