Pavel Globa otkriva da će sledeća 3 znaka uživati u izobilju do kraja jula: Ali zato njih čekaju nepredviđeni problemi

Od 17. jula slede dani nevolja za dva horoskopska znaka, po predviđanjima astrologa Pavela Globe.

Horoskop
16:49h
Pavel Globa otkriva da će sledeća 3 znaka uživati u izobilju do kraja jula: Ali zato njih čekaju nepredviđeni problemi
Foto: Printscreen Youtube - Pavel Globa TV

Pavel Globa, poznati ruski astrolog, pisac i javna ličnost, upozorio je predstavnike dva horoskopska znaka na opasnost koja ih može zadesiti od 17. jula, ali je i otkrio kojim pripadnicima Zodijaka se smeši srećna i sjajne prilike.

Vaga

Za osobe rođene u znaku Vage od 17. jula može nastati teška situacija izbora između dve strane sukoba.

Oni će se naći u centru kontroverznih zbivanja, gde će njihovi najmiliji biti umešani u žestoke rasprave.

Čuveni astrolog preporučuje da u takvim situacijama ostanete neutralni i da se ne svrstavate ni na jednu od sukobljenih strana.

Rak

Osobe rođene u znaku Raka, koji pripada vodenoj stihiji, od 17. jula očekuju svakodnevne nevolje, poput kvarova opreme ili omiljenih aparata.

Ovi mali incidenti mogu izazvati ozbiljne finansijske troškove, što može izazvati anksioznost kod Rakova koji su već u teškoj finansijskoj situaciji.

Pavel Globa
foto: Printcreen/youtube

Koji znaci će do kraja jula uživati u izoblju?

Sa druge strane, Globa je otkrio koja tri znaka će do kraja jula uživati u blagostanju i povoljnim finansijskim prilikama.

Ovan

Ovnovi, sreća će biti na vašoj strani – novac će samo teći u vaše džepove! Odjednom će se pred vama otvoriti brojni načini zarade i većih prihoda.

Možete očekivati da će vam neki stari dugovi biti vraćeni, a taj novac će vam doći iz neočekivanih izvora.

U julu ćete imacti mnogo posla, ali ćete u svemu odlično plivati. Vaši pretpostavljeni će moći da prepoznaju, cene i nagrade ovaj trud.

Žena, Devojka, Jesen, Sreća
foto: Shutterstock

Strelac

Strelčevi, očekuje vas materijalni uspeh, za koji ćete biti zaslužni lično vi. Tačnije, neke od vaših veština i sposobnosti će se konačno isplatiti.

Vaša marljivost će biti bogato nagrađena, ali ta nagrada ne mora nužno da bude u vidu plate, povišice ili bonusa. To takođe može biti prihod koji dolazi od sporednog posla, slobodnog projekta ili vašeg hobija.

Svakako ne treba propustiti priliku da svoj hobi pretvorite u profitabilan posao, odnosno u povremeni način zarade. Definitivno je vreme da razmislite o uvođenju pasivnog prihoda u svoj život.

Ako već nemate hobi, možda ćete smisliti zanimljive ideje o pokretanju sopstvenog posla u julu. Ovo će sigurno biti mesec pun entuzijazma.

Ribe

Ribe, moći ćete da uživate u srećnim okolnostima vezanim za vašu finansijsku situaciju. Intuicija će vam pomoći da donesete ispravne finansijske odluke, izbegnete gubitke i povećate stanje na bankovnom računu.

Najviše sreće u pogledu boljih primanja imaće one Ribe koje su aktivne, vredne i ne plaše se rizika u poslovnom svetu.

Zvezde podržavaju i mudra ulaganja, posebno u nekretnine i hartije od vrednosti.

Stil / Glossy /prochepetsk.ru /Atma.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs