Na karakter žene umnogome utiče mesec njenog rođenja: One rođene u maju su zahtevne, a januarske žene su prave domaćice

Saznajte šta mesec rođenja otkriva o osobinama žene

Horoskop
Na karakter žene umnogome utiče mesec njenog rođenja: One rođene u maju su zahtevne, a januarske žene su prave domaćice
Foto: Reuters

Za razliku od astrologije, o tome kako mesec u kojem smo rođeni utiče na naš karakter, postoje i određeni naučni dokazi.

Nema sumnje da temperament, karakter i sudbina žene zavise ne samo od njenog vaspitanja i životnog iskustva, već i rođenje u određenom mesecu, može dosta da kaže o ženi.

Januar

U ovom mesecu na svet dolaze najstrpljivije i najizdržljivije žene. Često su one obdarene crtama stoičkog, muškog karaktera. One se, sigurno neće žaliti. Radije će same, ponosno i samostalno, rešavati sve svoje probleme.

Januarske žene ne vole sve što se tiče čišćenja i sređivanja kuće, ali u kuhinji i spremanju jela – imaju talenta.

kuvanje, przenje, kuvarica
foto: Shutterstock

Februar

Žene rođene u februaru su uporne, tvrdoglave, osetljive i mogu biti osvetoljubive. Imaju prilično složen karakter. Kod njih se događaju nervni slomovi, ali u isto vreme, prisutan je poprilično visok nivo samokontrole.

Ne boje se poteškoća, odluke donose ekspeditivno, ne razmišljajući dugo. Zbog žurbe, nisu uvek tačne. Odlično manipulišu ljudima, i zato često imaju dobru karijeru. Veoma vole decu.

Mart

Žene rođene u martu su najosetljivije žene. Vrlo su osećajne i ranjive. Često pokazuju tvrdoglavost, što na kraju, ide na njihovu štetu. Umeju da budu nesigurne i često se smatraju nesrećnima.

Ovim ženama je, zbog njihove sramežljivosti, zaista teško da dođu do uspeha. Priroda im je podarila krhkost i šarm, zato one, tako često, privlače muškarce – zaštitnike.

April

April je mesec hrabrih, upornih i motivisanih žena. Savršenim dodatkom smatra se racionalnost i praktičnost. One uvek znaju što žele, zato polako, ali sigurno postižu željeno.

Ove žene nikako ne podnose nestabilnost. Emocije i osećanja su im uvek na prvom mestu, iza racionalnog razmišljanja.

ljubavni par, par na plaži
foto: Shutterstock

Maj

U maju se rađaju samostalne i zahtevne, beskompromisne i odlučne žene. Ne opraštaju lako nikome, može doći i do razvoda, mada će kasnije, neminovno žaliti.

To su tvrdoglave žene – lideri, zato je njima lakše da postanu šefovi, nego da pronađu muža. Za prioritet stavljaju sve materijalno.

Jun

Junske žene su vrlo oprezne. Često su ranjive i nesigurne, ali pri tome, toliko su dobre da nikad neće biti osvetoljubive.

Ne vole sukobe, imaju dobru intuiciju, koja im pomaže u izbegavanju konflikata. Postupaju prema raspoloženju.

Jul

U ovom jesecu rađaju se skromne i stidljive žene. Često brinu i stalno se bave samoispitivanjem. Ceo njihov život je potčinjen raspoloženju.

Skromne i romantične, u stanju su duboko da osećaju, ali nikad to ne pokazuju. Dom i porodica su za ove žene najvažnija stvar u životu.

porodica
foto: Shuterstock

Avgust

Najponosnije i najnezavisnije žene su rađaju u ovom mesecu. One su dobre i plemenite, ali vrlo željne moći. Vole da budu u centru pažnje, jako cene nezavisnost.

Imaju veliku harizmu i uprkos mnoštvu zainteresovanih muškaraca, najviše vrednuju porodične odnose. Vrlo su iskrene i pristojne žene, zato su često podložne prevari.

Septembar

Ove dame su emotivne i temperamentne. Od drugih žena razlikuju se razboritošću i proračunatošću. Veoma su samoljubive i pomalo škrte, zato se teško odvajaju od novca i vraćaju dugove.

Vole da buud u društvu, ali uvek traže vlastitu korist. Vrlo su ljubomorne, izuzetno su pedantne i znaju dobro da kuvaju.

Oktobar

U oktobru se rađaju vrlo jednostavne u komunikaciji, odgovorne i oštroumne žene. Umereno su praktične, ali u isto vreme i velikodušne.

Odluke donose vrlo oprezno. Imaju dobru memoriju. Vrlo su principijelne, i ne opraštaju izdaju, mada uvek pokušavaju da sačuvaju porodicu, u kojoj zauzimaju lidersku poziciju. Odlične su domaćice.

Toksična majka, Žena, Ljuta žena
foto: Shutterstock

Novembar

Proračunate i sebične žene. Vrlo su jake ličnosti sa dobrom intuicijom. NJihovi supružnici će morati da prihvate činjenicu da se njihovo mišljenje neće često uzimati u obzir.

Vrlo su ekonomične. Strasne su u ljubavi i temperamentne. Vole duboko i jako.

Decembar

Žene rođene u ovom zimskom mesecu su emotivne žene sa eksplozivnim karakterom. Uporne i neustrašive, postizaće uspeh nadilazeći sve prepreke. Vrlo su komunikativne, romantične, idealistične, dobre su prijateljice.

Ne odlikuju se štedljivošću i vrlo su temperamentne, tako da u porodičnom životu često imaju poteškoće.

Stil /magazin.novovsti.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs