Stiže pun Mesec 21. jula i dobro će uzdrmati sve znake: Oni će rešiti ključna životnja pitanja, njih čeka ostvarenje sna

Uskoro nam stiže pun Mesec koji će “sedeti na ivici” Jarca, a potom će preći u Vodoliju samo nekoliko sati kasnije.

Horoskop
13:58h
Stiže pun Mesec 21. jula i dobro će uzdrmati sve znake: Oni će rešiti ključna životnja pitanja, njih čeka ostvarenje sna
Foto: Shutterstock

Pun Mesec krajem jula donosi mnogim znacima velike promene, dok će pojedinci rešiti ključna životna pitanja.

Evo šta čeka svih 12 znakova Zodijaka:

Ovan

Ovnovi u usponu će doživeti ovaj pun mesec u svojoj 10. kući, koja upravlja njihovom karijerom i imidžom u javnosti. Napetost izazvana balansiranjem ličnog života i karijere može ih dovesti do pucanja, ili bi borbe za moć u njihovoj karijeri mogle da dođu do tačke preloma u kojoj se osećaju prinuđenim da preduzmu akciju i zatvore krug. Pored toga, retrogradni Saturn i Neptun u njihovom 12. polju sugerišu da njihova podsvest postaje opterećujuća i zahteva raspakivanje.

Oni mogu otkriti da njihovi strahovi postaju neodoljivi, što izaziva potrebu za introspekcijom. Sa konjunkcijom Urana i Algola u njihovoj kući novca i resursa, mogli bi se suočiti i sa finansijskim nesrećama koje pojačavaju njihov intenzitet. Merkurov položaj u 5. polju sugeriše da pitanja vezana za ljubav, hobije i decu mogu biti pogođena ovim finansijskim izazovima.

Bik

Bikovi u usponu doživljavaju ovaj pun mesec u svom 9. polju, koje upravlja visokim obrazovanjem, religijom, verom i putovanjima u inostranstvo. Možda su planirali novu priliku za obrazovanje ili putovanje, ali ona bi mogla biti odložena ili se neće odvijati kako se očekivalo.

Izazovi njihove braće i sestara ili bliskih krugova mogu dovesti do nesporazuma. Sa Uranom u 1. polju, trebalo bi da budu oprezni po pitanju svog zdravlja tokom ovog perioda. Saturn i Neptun retrogradni u svom 11. polju pružiće proveru realnosti u vezi sa njihovim društvenim krugovima i budućim ciljevima.

Blizanci

Pun mesec se javlja u 8. polju Blizanaca, koji upravlja krizama, zajedničkim resursima, misterijama i zagrobnim životom. Možda imaju osećaj da gube kontrolu nad aspektima svog života i možda su doživeli nedavne gubitke; međutim, Plutonov uticaj može pomoći u transformaciji ovih okolnosti.

Sa Uranom u 12. polju, Blizanci u usponu treba da budu oprezni kad su u pitanju potencijalne nezgode ili neočekivani događaji. Pored toga, retrogradni Saturn i Neptun u svom 10. polju, utičući na karijeru i imidž u javnosti, sugerišu period ponovne procene. Svaka idealizacija u ovim oblastima sada će se suočiti sa stvarnošću, što će podstaći neophodnu ponovnu procenu.

Rak

Rakovi u usponu doživljavaju ovaj pun mesec u svom 7. polju, koje reguliše partnerstva i ugovore. Ako su u braku ili u ozbiljnoj vezi, mogu biti svedoci napetosti koje su se gomilale u poslednjih 6 meseci koje će doći do vrhunca, što može uticati na njihov ego zbog određenih ponašanja njihovog partnera.

Međutim, ovaj period bi mogao značiti transformativnu fazu u njihovom odnosu. Uran u njihovom 11. polju, u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Algolom, upozorava ih na nagle promene u njihovom društvenom krugu. Tokom ovog perioda mogu se susresti sa neočekivanim aspektima ljudi kojima su okruženi. Retrogradni Saturn i Neptun u njihovom 9. polju, koje se bavi putovanjima na daljinu, religijom, visokim obrazovanjem i ličnim uverenjima, sugeriše potrebu za proverom realnosti u ovim oblastima njihovih života i podstiče ih da preduzmu praktične korake ako žele ishod.

Lav

Lavovi u usponu imaju pun mesec u svom 6. polju, koje upravlja svakodnevnim navikama, radnim okruženjem, kućnim ljubimcima i zdravstvenim pitanjima. Nedavni napori su ih možda gurnuli preko svojih granica, potencijalno dovodeći do kratkog spoja otprilike u to vreme. Moraju dati prednost odmoru i dozvoliti sebi vremena da se potpuno opuste kako bi izbegli bilo kakve zdravstvene probleme.

Pored toga, oni će doživeti konjunkciju Uran-Algol u svojoj 10. kući, u vezi sa javnom slikom i karijerom. Ovo poravnanje sugeriše da mogu naići na neprijatna iznenađenja u ovim oblastima. Njihova usredsređenost na svoj imidž i identitet može dovesti do nelagodnosti, posebno ako postoje izazovi u pogledu reputacije za navigaciju.

Device u usponu doživljavaju pun mesec u svom 5. polju, koje upravlja inspiracijom, decom, ljubavlju, hobijima i kreativnošću. Oni mogu osetiti intenzivne emocije u ovim oblastima, koje se mogu pozitivno usmeriti u kreativne potrage. Preporučljivo je da oslobode ovu energiju u danima koji prethode punom mesecu.

Retrogradni Saturn i Neptun će biti u svom 7. polju, što će podstaći Device koje se dižu da vide svoje brakove i partnerstva onakvima kakvi jesu, a ne sa ružičastim naočarima. U međuvremenu, konjunkcija Uran-Algol u njihovom 9. polju savetuje oprez u pogledu putovanja na velike udaljenosti i potencijalnih incidenata na društvenim mrežama.

Vaga

Pun Mesec će se desiti u 4. polju izlaska Vage, što predstavlja dom, porodicu i unutrašnju sigurnost. Kao ugaona kuća, Vaga u usponu spada među one koji su najintenzivnije pogođeni ovim punim mesecom. Njihov osećaj stabilnosti i temelja može biti doveden u pitanje, zbog čega se osećaju van ravnoteže.

Plutonov uticaj sugeriše da su tekuće transformacije u kamenu temeljcu njihovog života poremetile njihov osećaj udobnosti. Moraće da redefinišu šta im donosi utehu nakon ovog emocionalnog previranja. Pored toga, Uran u konjunkciji sa Algolom u njihovoj 8. kući - u vezi sa rođenjem, smrću, transformacijom, krizama i zajedničkim resursima - dodaje dodatnu složenost. Oni se mogu susresti sa nepredviđenim okolnostima koje izazivaju neugodnost tokom ovog perioda.

Škorpija

Pun Mesec će se desiti u 3. polju Škorpije, biće kratkih putovanja, komunikacije i mentalnog prostora. Možda se osećaju frustrirano i preplavljeno svojim mislima, boreći se da nađu zdrav izlaz za svoja osećanja. Zapamtite, 3. polje je odlično za pisanje; iskoristite ovu energiju punog meseca da vodite dnevnik i organizujete svoje misli.

Ova praksa bi potencijalno mogla da unese jasnoću u obrasce koji se ponavljaju, pomažući u njihovom razbijanju transformativnim uticajem Plutona u istoj kući. Za Škorpije, poznate po svojoj postojanosti, ovaj događaj bi mogao da izazove značajnu promenu u načinu razmišljanja. Pored toga, konjunkcija Uran-Algol u njihovom 7. polju sugeriše potencijalne nesreće u partnerstvu, koje takođe mogu uticati na njihovu javnu reputaciju.

Strelac

Pun Mesec se javlja u 2. polju Strelca koji raste, koji upravlja novcem i resursima. Možda će se osećati frustrirano izazovima u ovoj oblasti, što može dovesti do transformativnog prodora. Konjukcija Uran-Algol će se desiti u njihovom 6. polju, utičući na svakodnevne navike, radno okruženje, kućne ljubimce i zdravstvena pitanja. Neočekivani i nesrećni događaji mogu poremetiti ovu oblast njihovog života. Pored toga, retrogradnosti Saturna i Neptuna se dešavaju u 4. polju, što se odnosi na dom, porodicu i sigurnost. Ovaj period će izazvati nerealna očekivanja i lažna osećanja sigurnosti, zahtevajući od njih da se suoče sa istinom o osnovama svog života.

Jarac

Jarčevi u izlasku će doživeti pun mesec u svom 1. polju, koje upravlja identitetom, izgledom i ličnim prostorom; tako će duboko osetiti njen uticaj. Oni mogu osetiti sukobe sa onima oko sebe i osećati se preplavljenim svime. Njihove reakcije mogu biti intenzivne i eksplozivne. Preporučljivo je da ovu energiju oslobode mirno i možda izbegavaju gužve u okruženju.

Pored toga, konjunkcija Uran-Algol u njihovom 5. polju — vezano za inspiraciju, decu, ljubav, hobije i kreativnost — sugeriše potencijalne nesrećne događaje koji bi mogli privremeno da priguše njihovu životnu radost.

Štaviše, retrogradni Neptun i Saturn u svojoj 3. kući, povezani sa mentalnom aktivnošću, braćom i sestrama i kratkim putovanjima, poziva ih da se bave realističnim razmišljanjem umesto da se drže idealizma.

Vodolija

Vodolije u usponu doživljavaju ovaj pun mesec u svom 12. polju, što može teško da optereti njihovu podsvest. Možda se bore sa problemima spavanja, noćnim morama ili povećanom anksioznošću i napadima panike u poslednje vreme. Za njih je važno da se pozabave svojim strahovima i oslobode nagomilane emocije tokom ovog vremena, a Pluton nudi transformativnu podršku.

Pored toga, retrogradni Saturn i Neptun u svom 2. polju naglašavaju potrebu za praktičnim merama u pogledu njihovih finansija i materijalnih resursa.

Ribe

Ribe u usponu doživljavaju ovaj pun mesec u svom 11. polju, koje upravlja društvenim krugovima, beneficijama u karijeri, budućim težnjama i umrežavanjem. Oni mogu biti podvrgnuti spoznaji o društvenim krugovima sa kojima žele da se usklade ili udaljenosti između njihove trenutne situacije i njihovih težnji. Ovo može dovesti do osećaja frustracije i hitnosti. Plutonov uticaj podstiče transformaciju u ovim oblastima.

Pored toga, retrogradni Saturn i Neptun u njihovom 1. polju podstiču Ribe da se dižu da introspektiraju svoj identitet i postupke sa dozom stvarnosti. Ova introspekcija može biti izazovna, jer uključuje sagledavanje sebe realno, bez previše saosećajnih pogleda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs