Ova 3 horoskopska znaka su najveće trošadžije u zodijaku: Oni svaki dinar mogu da potroše očas posla

Dele novac šakom i kapom, oni ne znaju za štednju, sve pare bi potrošili

Horoskop
Ova 3 horoskopska znaka su najveće trošadžije u zodijaku: Oni svaki dinar mogu da potroše očas posla
Foto: Profimedia

Svi smo bar jednom iskusili trenutak kada smo dali novac i kupili nešto što nam nije baš bilo potrebno, ali jednostavno nismo mogli da odolimo. Da li ste se ikada zapitali zašto neki ljudi posebno pate od ove navike? Ako jeste, astrologija ima odgovore na to pitanje. Možda se i vi preoznate u nekom od njih.

1. Ovan

Ovnovi kao znak horoskopa su poznati po svojoj odlučnosti i energiji. Oni vole avanture i uvek su spremni za akciju. Kada vide nešto što im se dopadne, njihov entuzijazam je nezaustavljiv. Ovnovi ne razmišljaju dugo pre nego što stave novu koznu jaknu ili najnoviji gedžet u svoju korpu za kupovinu. Njihova impulsivnost proizilazi iz strasti i želje da uvek budu prvi i najbolji, bez obzira na cenu.

šoping
foto: Shutterstock

2. Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj ljubavi prema promenama. Uvek su u pokretu, traže nova iskustva i informacije. Kada vide nešto interesantno, ne mogu da odole iskušenju da to odmah kupe. Njihova radoznalost ih navodi na impulsivne kupovine koje im pomažu da zadovolje svoje intelektualne i društvene potrebe. Blizanci vole da imaju sve nove stvari kako bi uvek bili u toku sa trendovima.

3. Lav

Lavovi kao znak horoskopa vole da budu u centru pažnje, a impulsivna kupovina im omogućava da uvek izgledaju spektakularno. Njihova sklonost luksuzu i prestižu znači da će često trošiti velike sume novca na odeću, nakit ili dodatke koji im daju osećaj kraljevske elegancije. Kada vide nešto što može da pojača njihovu auru glamura, neće dvaput razmisliti pre nego što to kupe. Za lavove, impulsivna kupovina je način da održe svoj status i izgledaju besprekorno.

Stil / Prva.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs