Ovih 5 horoskopskih znakova bukvalno žive za leto: Kada dođe najtoplije godišnje doba, oni su svoj na svome

Njima energije i dobrog raspoloženja ne manjka kada dođe leto

Horoskop
17:44h Autor:
Ovih 5 horoskopskih znakova bukvalno žive za leto: Kada dođe najtoplije godišnje doba, oni su svoj na svome
Foto: Shutterstock

Vrućine su već počele, a iako smo se svi radovali toplim danima, kupanju i dobroj energiji, ovi horoskopski znaci zauzimaju svoj "tron" kao kraljevi leta.

Iako je većini leto omiljeno doba godine, ovi znaci ga koriste maksimalno. Puni su energije i znaju šta žele da urade, a da li ste i vi među njima?

Ovan

Ako je neko pun energije i raspoložen za avanture - to su Ovnovi. Njihova "ludačka" energija dolazi do izražaja leti. Toplo vreme, čak i noću, njima je signal za dobar provod, avanturu i ideje koje nikom ne padaju na pamet. Oni leto koriste na aktivan način, a ako je odmor u pitanju, čak i mirno mesto sa njima postaje pravi film. Ovnovi kao da se probude kada počne leto i tada se vode onim "nebo je granica", a često vole da na spontani način otputuju na neku interesantnu destinaciju, pa makar i sami.

Leto, Naočare
foto: Shutterstock

Lav

Lavovi sebe smatraju "Suncem horoskopa", pa tako je ovo njihova sezona. Ako su slobodni - ovo je njihovo vreme da zablistaju i krenu u "lov" na ljubav o kojoj često pišu scenarije u glavi. Obožavaju da upijaju toplo vreme, pa ih tako sigurno možete zateći da su prvi u redu za bazene ili da se uveliko spremaju za neku tropsku destinaciju. Ovog leta, kao i svakog, spremni su na putovanja, festivale, dobro društvo, ali i nova poznanstva.

Strelac

Strelčevi u korak sa Ovnovima smišljaju nove avanture. Leto i putovanja njima imaju znak jednakosti između i verujte da već u svojoj misaonoj mapi imaju isplanirane neke destinacije koje nikada nisu posetili. Žele da na svojim avanturama upoznaju nove ljude. Leto je za njih vreme slobode i period kada se osećaju najslobodnije.

Moda, Žena, Leto
foto: Shutterstock

Blizanac

Evo naših "socijalnih leptirića" zodijaka - Blizanci. Gde je provod, tu su i oni. Novi stajlinzi i plan svih mogućih festivala nalaze se u rukama Blizanaca kada dođe leto. Vole dobro društvo i jedva čekaju da sa njim krene u dobre provode.

Vodolija

Vodolije su kreativci i teže slobodi, ali da uvek sve "dobro teče", stoga je leto za njih idealna sezona. Oni su najsrećniji u ovom periodu, a kao idealnu kombinaciju vide društvo i dobru muziku. Zato će želeti češće da uživaju u provodima, pa makar oni bili u vidu kućnih variajnti.

Stil / Ona.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs