NJIMA 2024. GODINA DONOSI LJUBAV NJIHOVOG ŽIVOTA: Ova 3 znaka će doživeti najveću ljubavnu avanturu za NOVOGODIŠNJU NOĆ

Nova godina nekima će promeniti ljubavnu situaciju, 3 horoskopska znaka očekuje obilje romantike, a neki bi mogli da pronađu svoju srodnu dušu

Horoskop
20:47h Autor:
NJIMA 2024. GODINA DONOSI LJUBAV NJIHOVOG ŽIVOTA: Ova 3 znaka će doživeti najveću ljubavnu avanturu za NOVOGODIŠNJU NOĆ
Foto: Shutterstock

Nova godina otvoriće vrata ljubavi za 3 horoskopska znaka. Dok se nekima smeše susreti sa novom i apsolutno nepoznatom osobom, jedan znak će ponovno susresti osobu iz prošlosti i započeti romansu. Ako ste slobodni i spremni za ljubav, otvorite se novim mogućnostima koje vam Svemir šalje, jer moguće je da ćete sresti svoju srodnu dušu.

Par, Ljubav
foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

Ova bi 3 horoskopska znaka mogla da dožive promenu na ljubavnom polju:

LAV

Tokom januara, Lavovi bi mogli da budu iznenađen neočekivanom hemijom koju će osetiti sa osobom koju tek upoznaju, a povezana je sa njihovim širim poslovnim krugom. Doživeće trenutke duboke povezanosti i strastikoja će ih inspirisati da se otvore prema novim ljubavnim mogućnostima. Moguće je da odnos neće prerasti u nešto više od avanture, ali svejedno će uživati u svakom trenutku koji provedu sa ovom neočekivanom osobom koja će ulepšati njihov početak godine.

Par, Sreća, Uspeh, ljubav
foto: Shutterstock

STRELAC

Strelčevi bi tokom januara mogli da privuku pažnju nekoga iz svog društvenog kruga i otkriti koliko zajedničkih interesa dele sa 'neznancem'. Očekuje ih dinamična i uzbudljiva situacija koja bi mogla da rezultira dubokom povezanošću ili otvaranjem novih mogućnosti za romantični odnos. Moguće je kako će ovu osobu u njihov život dovesti poznanik koji ih dobro poznaje, a ljubavna hemija će biti itekako vidljiva.

Ljubav
foto: Michele Constantini / PhotoAlto / Profimedia

JARAC

Jarčevim predstoji susret sa nekim iz prošlosti. Ponovni susret će iznedriti osećanja koje su dugo potiskivali i pružiti im priliku za obnovu veze. Iako ova veza u prošlosti možda nije bila toliko snažna, zapravo samo tada nije bio pravi trenutak za taj odnos. S vremenskim odmakom, obe su osobe rasle i razvijale se pa je prava šteta ne dati šansu ljubavi. Ovaj susret čak bi mogao da donese razmatranje zajedničke budućnosti.

Stil/Sensa

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs