astro prognoza

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JULA: Ovan ne sme da otkriva TAJNE, Lava očekuje strastvena AVANTURA, njih VELIKI USPEH

Pročitajte nedeljni horoskop od 17.do 23. jula 2023. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Horoskop
23:09h Autor:
NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JULA: Ovan ne sme da otkriva TAJNE, Lava očekuje strastvena AVANTURA, njih VELIKI USPEH
Nedeljni horoskop od 17. do 23. jula 2023. godine, Foto: Shutterstock

Prognoze astrologa za ovu sedmicu su vrlo zanimljive, zato iskoristite njihove smernice za vaš horoskopski znak na najbolji način i izbegnite neprijatne situacije!

OVAN

Nedeljni horoskop od 17.do 23. jula 2023. godine vam donosi uzbudljivu nedelju. U poslu očekuje vas dinamika i dosta pregovora. Pazite kome polažete svoje račune i tajne! Na ljubavnom polju slobodni Ovnovi biće otvoreni za nova poznanstva i romantične avanture. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

BIK

Bikovi ove nedelje mogu naići na poslovne prepreke. Naoštrite živce jer će od vas tražiti veću posvećenost i uključenost u rad. Vreme je da iskoristite svoje potencijale. U ljubavi stiže vam napetos i mali brodolom. Zvezde vam nalažu da porazgovarate ozbiljno sa partnerom u četiri oka. Najbolji dani biče vam sreda i subota.

Pisanje, Računar, Posao, Kancelarija, Razmišljanje
foto: Shutterstock

BLIZANCI

Očekuje vas dosta sastanaka, novih projekata i pregovora. Savršen je trenutak da iskoristite svoje komunikacione sposobnosti. Zauzeti Blizanci će pomalo zapostaviti partnera. Pokušajte da nivelišete između poslovnom i privatnog. Više se posvetite porodici. Unosite više tečnosti! Najbolji dani biće vam utorak i petak.

RAK

Na poslovnom polju očekujte veći obim posla. Ne prihvatajte sve na sebe, već se više fokusirajte na grupni rad. Zvezde vam savetuju da mudrije upravljate finansijama. Ukoliko planirate ulaganja, budite posebno obazrivi. U ljubavi imaćete potrebu za više nežnosti i ljubavi. Dajte sve od sebe! Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

LAV

Postavili ste visoke ambicije i ciljeve i to ljudi prepoznaju kod vas. Budite otvoreni za svaki vid saradnje koja vama ide u prilog. Na ljubavnom polju, ova nedelja vam donosi mogućnost za strast, romansu i avanturu. Pokažite svoju ljubav partneru kroz male gestove i znake pažnje. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

Dejt, Upoznavanje, Druženje
foto: Shuterstock

DEVICA

Zvezde vam savetuju da se u toku ove nedelje fokusirate na detalje i budete temeljniji u radu kako vam nešto ne bi promaklo. Slobodne Device očekuje susret sa zanimljivom osobom, možda i srodnom dušom, dok one zauzete osetiče stabilnost sa partnerom. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

VAGA

Astrolozi vas savetuju da ne sudite brzo drugima i saslušate obe strane priče. Moguće je da ćete se naći između dve vatre. Obratite pažnju na ishranu i redovno se hidrirajte. Pokažite partneru da vam je stalo do njega, neke stvari se ne podrazumevaju. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

ŠKORPIJA

Iako vam se bude činilo da vam početkom nedelje ništa ne ide od ruke, već od sredine vam dolazi napredak. Oslonite se na svoje analitičke sposobnosti i budite uporni. Svaki trud se isplati. Slobodne Škorpije imaće potrebu za pažnjom. Trudite se da je ne tražite na pogrešnom mestu. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja, piše Mondo.

STRELAC

Početak nedelje dosta ubrzan i napet. Polako vas stiže i umor. Već u drugoj polovini imaćete priliku da malo odahnete od posla. Nije loša ideja da uzmete kratak odmor i napunite baterije. U ljubavi sve ide svojim tokom, nastavite polako da gradite dublji odnos sa partnerom. Najbolji dani biće vam petak i subota.

Devojka, Novac, Pare
foto: Shutterstock

JARAC

Budite pažljiviji sa novcem, moguće je da će vas u toku nedelje očekivati iznenadni troškovi. Očekuje vas i zanimljiv susret sa uticajnom osobom. Trudite se da ostavite dobar utisak. Parnet vam malo zamera što ste ga stavili u drugi plan. Pokažite mu delima da nije to baš tako i da vam je stalo. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

VODOLIJA

Ove nedelje bićete rastrzani između posla i privatnog života. Očekuje vas i veća doza stresa. Kraj dana koristite da ga izbacite. Jednostavno, organizujte druženje sa dragim ljudima ili se okrenite fizičkoj aktivnosti. Prijaće vam. Unosite dovoljno tečnosti. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

RIBE

Nedeljni horoskop od 17.do 23. jula 2023. godine vam donosi dosta rada, poziva i sastanaka sa ljudima. Ukoliko znate za šta se borite, vredeće! Na ljubavnom polju očekuju vas naleti energije i strasti. Slobodne Ribe uživaće u društvu simpatije. Ne brzajte u koracima. Pusitite nek sve ide svojim tokom. Najbolji dani biće četvrtak i nedelja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs