Naša lista

Filmski vikend maraton: 5 najboljih psiholoških trilera! (VIDEO)

Za vas smo izdvojili nekoliko odličnih filmskih ostvarenja u kojima možete da uživate dok odmarate od naporne radne nedelje

Filmovi 21.09.2018. - 13:19h Autor: Stil
Scena iz filma "Eliza Grejvs", Foto: Profimedia

Ima li boljeg načina da se opustite od trenutka kada se zavalite u udoban ležaj, pripremite omiljene grickalice i napitke i satima uživate u odličnim filmovima?

 

Ako imate lufta tokom vikenda, predlažemo da pogledate bar dva od sledećih 5 fenomenalnih psihiloških trilera!

 

1. Terminal

 

Ovaj kontroverzni film prati život lepe konobarice Eni, koja radi na mračnoj i pustoj stanici. Ona je slatka samo spolja - zapravo vodi dvostruki život. Prema komentarima, za neke ovaj film predstavlja kliše, čistu okrutnost ili višestruka ponavljanja, ali glumci, njihovi performansi, čitava atmosfera i neočekivan obrt ostaviće vas bez daha.

 

Najstrašniji horori snimljeni po istinitim događajima: Ovi užasi su se stvarno desili ljudima! (VIDEO)

2. Skriveno lice

 

Adrijan jednog dana dolazi kući i saznaje da ga je voljena ostavila i zamolila da je ne traži. Očajan, odlazi u kafić gde upoznaje konobaricu Fabijanu. Oboje će osetiti fatalnu privlačnost i Fabijana će se brzo useliti kod novog dečka, ali neće biti dugo srećna, jer će misteriozne i veoma strašne stvari početi da se dešavaju u njihovom ljubavnom gnezdu. Jedinstvena, ali genijalna filmska ideja sa neverovatnim krajem!

3. Eliza Grejvs

 

Intrigantan i neobičan film zasnovan na priči Edgara Alana Poa. Mladi, zgodni doktor seli se iz Londona u izolovano mesto "Stounherst Azil". Primećuje neobično ponašanje direktora i osoblja - izgleda kao da nisu pri zdravoj pameti, a jezivi plač koji se svakog dana čuje iz podruma otvara dodatna pitanja. Neverovatan kraj nateraće vas da skuvate još jednu kafu i još jednom pogledate film - da shvatite šta ste to upravo gledali!

 

Svi filmovi kojima se radujemo ove jeseni: Ne propustite ovih 11 naslova! (VIDEO)

4. Sirotište

 

Španski film koji će šokirati sve ljubitelje trilera. Laura je nekada živela u sirotištu, gde je provela lepo detinjstvo. Sada kada je odrasla, seli se u napušteno sirotište kako bi ga obnovila i pružila utočište napuštenoj deci. Njen sin Sajmon potpuno će se promeniti kad se usele u ovo zdanje - počeće da viđa strašne prizore i da se zanima za opasne igre. Sve u svemu, tužna, dirljiva priča puna jezivih obrta koja će ostaviti traga i na vas!

5. Zver

 

Britanska bajka za odrasle koja će vam slediti krv u žilama. Mol (27) živi na izolovanom ostrvu sa svojim strogim roditeljima. Njihovo nerazumevanje je pogađa, ali život će joj se promeniti kada otkrije novu vrstu ljubavi. Ali, njen voljeni je osumnjičen za niz ubistava koja su se nedavno dogodila na ostrvu. Mol će morati da bira između ljubavi i poverenja prema njemu i striktnih društvenih pravila. Neki misle da je ovo previše romantičan film, dok drugi kažu da ga upravo to čini (neophodno) manje strašnim.

 

Bert Rejnolds: 5 filmova po kojima ćemo pamtiti čuvenog glumca! (FOTO)

Želimo vam lep vikend i uživanje u sjajnim filmovima!

 

Obavezno nam javite vaše utiske!

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs