Mladi glumac niže uloge

Miloš Biković glavni lik u seriji Samac u braku

Umesto para Bosiljčić-Mićalović, popularnom glumcu se pridružuje Brankica Sebastijanović za potrebe snimanja serije "Samac u braku"
Filmovi
21:30h Autor:
Miloš Biković glavni lik u seriji Samac u braku
Foto: Kurir / Dado Đilas

Počelo je snimanje serije Samac u braku, četvrte ekranizacije po romanima Mir Jam. Ovog puta, umesto ustaljenog para Bosiljčić-Mićalović, gledaćemo Miloša Bikovića i Brankicu Sebastijanović.

"Hteli smo da napravimo jednu novu podelu. Imali smo tri serije (Ranjeni orao, Greh njene majke i Nepobedivo srce) u kojima su se pojavljivali isti glumci, a sada smo hteli da šansu pružimo drugoj, mlađoj generaciji da to uradi", otkriva Zoran Janković, direktor Košutnjak filma, koji stoji iza serije. Režiju potpisuje Ivan Stefanović, koji je radio Belu lađu i Cvat lipe na Balkanu, a glavne uloge, Radmila i Ljiljanu, tumače Miloš Biković i Brankica Sebastijanović (Sinđelići). U jedinoj do sada urađenoj TV ekranizaciji ovog dela, pod imenom Brod plovi za Šangaj igrali su Svetislav - Bule Goncić i Vesna Trivalić. Serija će se do prve nedelje novembra snimati u Beogradu i okolini, a potom u Sremskim Karlovcima i u studijima Košutnjak filma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs