Novi angažmani

Danijel Redklif prerastao Hari Potera

Najpoznatiji po ulozi mladog čarobnjaka Harija Potera, 24-godišnji glumac Danijel Redklif pojavio se na Filmskom festivalu u Torontu gde promoviše tri filma
Filmovi 08.09.2013. - 16:29h Autor: Tanjug
Foto: Reuters

Svaki od ova tri filma koja na Filmskom festivalu u Torontu promeviše Danijel Redklif (Daniel Radcliffe), jedinstven je na svoj način i mnogo je zreliji od sage o čarobnjaku. Teme su ubistva i homoseksualnost.

 

Redklif je rekao da izbor novih uloga nema veze sa strategijom da odbaci prošlost, već ima veze sa tim da je "uhvatio šansu".

 

"Treba da snimaš filmove koji su bazirani na tvom instinktu. Moram da snimam filmove kakve bih želeo ja da pogledam", rekao je Redklif AP-u.

 

Glumac je otvoreno govorio o njegovim kriterijumima za izbor filmova kao što je novi Horns, koji je baziran na istoimenom romanu iz 2010. godine.

 

On u ovom filmu igra čoveka koji je optužen za brutalno ubistvo svoje devojke.

 

"To nije nikakva strategija. Stvar je u scenariju koji ti je poslat. Kada sam pročitao scenario za ovaj film odmah mi se svideo", ispričao je glumac.

 

Redklif takođe igra i u filmu Kill Your Darlings, gde tumači lik pesnika Alena Ginsberga. U filmu ima scenu seksa sa drugim muškarcem, ali kaže da nije brinuo oko negativnih reakcija fanova.

 

Glumac takođe igra i u romantičnoj komediji The F word.

 

"Poterova publika je odrasla sa mnom i oni žele da me vide u drugim izazovima", objasnio je Redklif.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...