Pokazala trudnički stomačić

Kejt Vinslet: Džoš Brolin pravi odlične pite

Lepa trudnica i oskarovka je trenutno na Filmskom festivalu u Torontu sa svojim kolegama iz filma Labour Day, gde je zablistala u crnoj haljini
Filmovi 08.09.2013. - 14:56h Autor: Tanjug
Foto: Reuters

Da je lepa i kao trudnica, poznata oskarovka Kejt Vinslet (Kate Winslet) pokazala je i na Filmskom festivalu u Torontu, gde je ponosno prošetala svoj trudnički stomačić i obasula pohvalama kulinarske sposobnosti kolege Džoša Brolina (Josh Brolin).

 

"Glumac Džoš Brolin, poznat po brojnim ulogama zlikovaca, pravi odlične pite kako na snimanju tako i van njega, omekšavajući na taj način sliku opsanog momka", rekla je glumica koja sa njim igra u novom filmu Džejsona Rejtmana Labour Day.

 

Američki glumac, poznat po ulogama u filmovima Milk, Američki gangster, Vol strit: Nova nikada ne spava i u filmu braće Koen Nema zemlje za starce, usavršio je scene pečenja u novom Rejtmanovom filmu.

 

Film, baziran na romanu Džojsa Majnarda, premijerno je prikazan ove nedelje na Filmskom festivalu u Torontu. Brolin u filmu tumači ulogu odbeglog zatvorenika koji upoznaje samohranu majku (Vinslet), prenosi AFP.

 

"Džoš se uživeo u lik, i mogu reći da pravi izvanredne pite", rekla je Vinslet na konferenciji za novinare. "Ne znam da li zna da napravili čili ili nešto drugo, ali definitivno pravi odlične pite".

 

Reditelj se složio, a kako je rekao i sam Brolin, ekipa koja je radila na filmu takođe je bila zadovoljna pitama.

 

Mada, kako je rekla Vinsletova, glumac se veoma temeljno pripremao za te scene.

 

"Malo je postao opsednut pravljenjem pita", ispričala je ona. "On je ustajao u četiri ujutro i onda bi došao na posao sa kutijom i rekao da je napravio pitu. Živeli smo na pitama".

 

Brolin je rekao da je sve krenulo od toga jer se plašio da neće uspeti da tokom scene snimanja napravi pitu.

 

Filmski festival u Torontu, 38. po redu, počeo je u četvrtak, 5. septembra premijerom drame o osnivacu Vikiliksa Džulijanu Asanžu The Fifth Estate, a do 15. septembra kada se završava biće prikazano 366 dugometražnih i kratkih filmova iz 70 zemalja.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...