Premijera filma 1. avgusta naredne godine

Dakota Džonson kao Anstasija u 50 nijansi siva

Ćerka Meleni Grifit i Dona Džonsona je domaćoj publici najpoznatija po ulozi u seriji Ben i Kejt, a inače je igrala i u filmovima Need for spead i Društvena mreža
Filmovi
17:30h Autor:
Dakota Džonson kao Anstasija u 50 nijansi siva
Foto: Reuters

Glumica Dakota Džonson (Dakota Johanson) dobila je ulogu u jednom od najisčekivanijih filmova - adaptaciji erotskog romana 50 nijansi siva.

Dakota je domaćoj publici najpoznatija po ulozi u seriji Ben i Kejt, a inače je igrala i u filmovima Need for spead i Društvena mreža. Međutim, u Holivudu mnogo više znači njeno poreklo. Naime, ona je ćerka Dona Džonsona i Melani Grifit.

Film će biti premijerno prikazan 1. avgusta naredne godine, a režiraće ga Sem Tejlor Džonson. Jedan od producenata biće i autorka knjige E. L. Džejms. Inače, ona je zahvaljujući knjizi koja ima tri nastavka, baš kao što će imati i film, samo prošle godine zaradila 62 miliona funti.

Knjiga, a i film, prate sado-mazo vezu studentkinja književnosti Anastazija Stil i Kristijana Greja, moćnog i lepog poslovnog muškarca. Počinju vezu i tada glavna junakinja otkriva da Greja muče mračne želje i opsesivna potreba za kontrolom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs