Pred premijeru filma o poznatom biznismenu

Ešton Kučer žali što nije upoznao slavnog Stiv Džobsa (VIDEO)

Poznati glumac kaže da nikada neće preboleti to što je zbog poslovnih obaveza propustio priliku da upozna osnivača Epla, kog igra u svom novom filmu
Filmovi
16:34h Autor:
Ešton Kučer žali što nije upoznao slavnog Stiv Džobsa (VIDEO)
Foto: Reuters

Tridesetpetogodišnji glumac, Ešton Kučer (Ashton Kutcher) igra Stiva Džobsa (Steve Jobs), jednog od osnivača i glavnih rukovodilaca kompanije Epl, u novom istoimenom filmu, a otkrio je da je imao priliku da upozna američkog biznismena nekoliko meseci pre njegove smrti 2011. godine, ali je morao da odbije ponudu zbog posla.

"Kad pogledam unazad i vidim da sam imao priliku da se sretnem sa Leonardom da Vinčijem našeg vremena, žao mi je što sam je propustio" rekao je Ešton u emisiji Večernji šou sa Džej Lenoom.

http://www.youtube.com/watch?v=LR6yMl2FZSQ

Zvezda serije Dva i po muškarca priznaje da mu je teško palo kada je saznao za smrt Džobsa i da je prihvatio ulogu, jer je hteo da pokaže ljudima Stivov doprinos čovečanstvu. "Nikada neću zaboraviti trenutak kada sam saznao da je umro. Zaustavio sam auto i stajao tako neko vreme. Kada sam kasnije stigao kući i seo za računar shvatio sam da sve veze sa ljudima održavam pomoću onoga što nam je on dao."

"Možda sam ga do sada uzimao zdravo za gotovo, kao i njegov doprinos društvu. To je bio veoma emotivan trenutak za mene. Želeo sam da osiguram da priča o njemu i njegovoj zaostavštini bude ispričana od nekoga ko mu se zaista divio" dodao je Kučer.

Pogledajte i trejler pomenutog filma u kome Kučer tumači glavnu ulogu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs