OVO JE NOVI DŽEJMS BOND: Producenti dali svoju ponudu, očekuje se da prihvati ove NEDELJE

Novi Džejms Bond biće najverovatnije glumac Aron Tejlor Džonson.

Filmovi
10:49h
OVO JE NOVI DŽEJMS BOND: Producenti dali svoju ponudu, očekuje se da prihvati ove NEDELJE
Foto: Shutterstock

Glumcu Aronu Tejloru Džonsonu je zvanično ponuđena prilika da igra Džejmsa Bonda, čime je stavljena tačka na višegodišnja nagađanja u vezi sa naslednikom Danijela Krejga.

Glumac tek treba da zvanično prihvati ulogu, ali ako to učini, biće sedmi glumac koji će igrati legendarnog britanskog tajnog agenta franšize koja je datira od 1962. godine, počevši sa filmom sa Šonom Konerijem ,,Doktor No".

Juče smo bili objavili spekulacije o tome ko bi mogao biti novi Džejms Bond i izgleda da su se spekulacije ispostavile tačnim. Među kandidatima se našao Aron Tejlor Džonson i njemu je ponuđena ta uloga. Da li će je prihvatiti, čekamo da vidimo kraj nedelje.

„Bond je Aronov posao, ako želi da ga prihvati. Zvanična ponuda je na stolu i čekaju da se javi". Rekao je neimenovani izvor za ,,Dejli Mejl".

Aron Tejlor-Džonson
foto: Silv / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Aaron Tejlor Džonson je trenutno favorit za ulazak u kultnu ulogu, on je prvi izbor za(glavnu producentkinju) Barbaru Brokoli, on je taj koji treba pobediti." rekao je neimenovani izvor.

,,Što se Eona(produkcijske kuće) tiče, Aron će potpisati ugovor u narednim danima i oni mogu da počnu da se pripremaju za veliku najavu."

Odgovarajući na glasine da bi prošle nedelje mogao da sedne na Bondovo mesto, Aron je rekao za magazin Numero: „Smatram da je šarmantno i divno što me ljudi vide u toj ulozi. Shvatam to kao veliki kompliment."

Kako prenosi ,,Dejli Mejl" Barbara je jasno stavila do znanja da želi da sledeći glumac tumači lik u narednih 15 godina.

Aron je počeo da se bavi glumom kao dete i ima sjajnu karijeru. Ove godine je imao tri velika filmska pojavljivanja. Aron će glumiti slavnu akcionu zvezdu koja je nestala u filmu ,,The Fall Guy" pored Rajana Goslinga i Emili Blant.

Takođe će se pojaviti u očekivanom rimejku gotičkog horora ,,Nosferatu" iz 1922. godine, u režiji Roberta Egersa, sa glumačkom postavom, uključujući Bila Skarsgorda, Nikolasa Holta, Lili-Rouz Dep i Vilema Defoa.

Takođe je bio nominovan za dve nagrade BAFTA, a prethodno je osvojio nagradu Zlatni globus za najboljeg sporednog glumca u filmu Toma Forda ,,Noćne zveri".

Osim glume, Aronov lični život izazvao je veliko interesovanje javnosti, zbog velike razlike u godinama između njega i njegove supruge. On se venčao sa Semom Tejlor Džonson (57) u junu 2012. i imaju dve ćerke Vajldu Rej (13) i Romi Hiro (11).

Aron Tejlor-Džonson, Sem Tejlor-Džonson
foto: Profimedia

Rediteljka ,,Pedeset nijansi sive" Sem, ima i dve starije ćerke, Anđeliku (26) i Džesi (17) sa bivšim mužem Džejem Džoplingom.

Njihova veza izazvala je kontroverze, jer se par upoznao na snimanju filma ,,Nowhere Boy" 2009. godine, koji je Sem režirala, kada je Aron imao samo 18, a ona 42 godine, a sledeće godine su dočekali njihovu prvu ćerku Vajldu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs