X Men se vraća

"Vulverin 3D" premijerno 24. jula

Na redovnom repertoaru domaćih bioskopa film o najpoznatijem X-Men junaku će se naći od 25. jula, dok u svetske bioskope stiže dan kasnije, 26. jula.
Filmovi
03:16h
"Vulverin 3D" premijerno 24. jula

Novi film o najpoznatijem X-Men junaku - Vulverin 3D (The Wolverine), u režiji Džejmsa Mengolda (James Mangold) biće premijerno prikazan 24. jula u multipleksu Kolosej u Beogradu i bioskopu Vilin Grad u Nišu.

Hju Džekmen (Hugh Jackman) se vraća ulozi mutanta Vulverina. Mračno i opasno putovanje u novom Mengoldovom ostvarenju odvelo je Logana u Tokio, gde se suočava sa mrežom intriga, smrtonosnim samurajskim čelikom i sopstvenim identitetom.

Film je zasnovan na stripu Frenka Milera i Krisa Klermona iz 1982. godine i predstavlja šesto ostvarenje iz popularnog X-Men serijala i nezavistan nastavak filma iz 2009. godine - X-Men poreklo: Vulverin.

"Ova priča odvodi Vulverina u svet koji se potpuno razlikuje od svega što je do sada viđeno u X-Men serijalu, samim tim je i film vizuelno drugačiji", kaže Džekmen, koji je i producent filma.

"Ima mnogo bitaka u ovoj priči, ali najveća od svih je ona koju Logan vodi protiv sebe, između toga da ostane monstrum ili postane ljudsko biće", nagovestio je popularni glumac.

Reditelj Mengold nije želeo da napravi klasičan film o heroju iz stripa.

"Ono što me je privuklo Vulverinu je činjenica da sam mogao da uradim nešto drugačije od stereotipnog filma o superheroju, gde je glavni cilj zaustaviti đavolji plan negativca. U ovoj priči, čitava radnja i neizvesnost su građeni na glavnom liku i upleteni su u svet koji daje potpuno novo iskustvo, koje nikada do sada niste videli", objasnio je Mengold.

U filmu igraju i Famke Jansen, Vil Jun Li, Svetlana Kodčenkova, Rila Fukušima, Brajan Ti, Hirojuki Sanada i drugi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs