Novi film o tragično nastradaloj princezi naroda

Naomi Vots kao Lejdi Dajana u istoimenom filmu

Pogledajte trejler i ocenite kako je Naomi Vots uspela da se snađe u ulozi najpoznatije princeze našeg doba, koja je postala modna ikona i najpoznatiji humanitarni aktivnista
Filmovi
20:46h
Naomi Vots kao Lejdi Dajana u istoimenom filmu
Foto: Celebcity.co
http://www.youtube.com/watch?v=KkXJhAi53kQ

Tokom proteklih meseci smo čitali i gledali slike sa snimanja filma Diana, čija premijera je zakazana za sredinu septembra. Prvi trejler je izašao pre mesec dana, a poster za film, koji je pred vama, je tek ojavljen.

Film Diana prati poslednje 2 godine života jedine članice kraljevske porodice koju je obožavao ceo svet. Princeza naroda, kako su je zvali, je ostala zamapćena kao veliki humanitarni radnik, ali i modna ikona. Naomi Vots (Naomi Watts) se pripremala tako što je 6 nedelja vežbala govor i gestikulaciju tragično nastradale Lejdi (Lady Diana).Takođe joj je bio omugućen pristup Dajaninoj odeći.

Iako se ne zna kako film u celosti izgleda, već sada su kritike podeljene. Jedni smatraju da nije pristojno kopati po životu Lejdi Dajane, koja je nastradala 1997, dok drugi željno iščekuju da vide deo života u kom je Dajana, oslobođena od Princa Čarlsa (Prince Charles), pomagala ljudima i bila u 2 burne veze.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs