NASTAVAK HIT SERIJE

SERIJA BESA NAM SE NAKON TRI GODINE VRATILA I PRVI UTISAK JE: Čekanje se isplatilo!

Hit serija se vraća na male ekrane

Filmovi
14:18h Autor:
SERIJA BESA NAM SE NAKON TRI GODINE VRATILA I PRVI UTISAK JE: Čekanje se isplatilo!
Foto: Sergej Radović

Tri godine je prošlo od kako se život Uroša Perića (Raša Bukvić), običnog porodičnog čoveka iz Beograda, okrenuo naglavačke pošto mu je šef albanske mafije, Dardan Beriša (Arben Barjaktaraj), dao besu da će ostaviti njegovu porodicu u životu ako ubije petoro ljudi za njega i tako plati cenu učestvovanja u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula njegova ćerka.

Serija Besa
foto: Sergej Radović

Porodicu Perić u krnjem sastavu zatičemo u Estoniji u programu za zaštitu svedoka. Uroš se i dalje bori sa utvarama svojih žrtava dok mu se porodica raspada. Život u novoj sredini je težak i siv, međusobnog razumevanja je malo. Ćerka Una (Milica Gojković) je postala majka, živi sa Lukom (Milan Marić) u Beogradu dok sa svojom porodicom iz bezbednosnih razloga nema kontakt. Njen život bezbrižne beogradske devojčice je postao majčinstvo pod lupom Lukinih gorila u luksuzu koji je obezbedio njegov posao sa kokainom. Nigde ne ide sama, a jasnog odgovora na pitanje da li je dete plod silovanja ili ljubavi sa Lukom nema. Una je nesrećna jer živi u svetu kome nikako ne pripada. Pokušava da nagovori Luku da odu negde i započnu novi život.

Dardan Beriša je završio u zatvoru u Crnoj Gori, a čovek koji mu je „završio“ zatvor, inspektor Petrit Koci (Miloš Timotijević), je kao nagradu dobio poziciju u centrali Interpola u Beču, gde je oženio svoju ljubav iz mladosti Veru (Milica Zarić).

Serija Besa
foto: Sergej Radović

Ipak, zahvaljujući specijalnom tretmanu i vezi sa novopostavljenim direktorom zatvora Todorom (Mima Karadžić), Dardan i iz zatvora vodi posao u koji mu se, polako ali sigurno, meša Iljir Sokoli, sin pokojnog šuraka Agima i nova nada albanske narko scene.

Serija Besa
foto: Sergej Radović

Dardanovi sinovi su, na njegovo insistiranje, u inostranstvu, ali se stariji Driton vraća iz Italije na sahranu deda-strica Skendera i objavljuje ocu svoju nameru da nastavi porodični posao. On takođe saopštava Dardanu da namerava da osveti Besijanu, čak i po cenu kršenja bese koju je njegov otac dao Urošu Periću.

Inspektorka Divna Dukić (Hana Selimović) nastavlja da prati balkanske narko klanove. Privatni život joj se raspada. Njen bivši muž, lokalni političar, želi da joj uzme starateljstvo nad ćerkom. Petrit joj je sada manje saveznik, više šef koji je maltretira sa sigurne distance.

Serija Besa
foto: Sergej Radović

Luka distribuira kokain za klan Sokolji. Prva saradnica sa njihove strane mu je Ana (Kamka Točinovski), koja u Beograd dolazi sa ličnom misijom: da otkrije ko joj je ubio brata. U toj misiji očekuje pomoć od Luke, koji vešto izbegava temu. Ana već u prvoj epizodi baca oko na Lukinog saradnika Igija (Relja Popović).

Trenutak u kome zatičemo Periće je rođendan malog Vidana. Marija pokušava da podigne atmosferu koja je na nezavidnom nivou i organizuje bilo kakvu proslavu za sina. Vidan krišom, mimo svih pravila o životu zaštićenih svedoka, na fejsbuku odgovara na Uninu rođendansku čestitku. Ova komunikacija je njihova tajna za koju niko ne zna, ili bar oni tako veruju.

Serija Besa
foto: Sergej Radović

Kada Perići krenu u restoran da proslave Vidanov rođendan jedan kamion ih izgura sa puta i u spektakularnoj akcionoj sceni Uroševa kola poniru u jezero. Uroš ispada iz kola koja se pune vodom. Pokušava da spase ženu i dete koji ga iščekujući gledaju iz kabine automobila, ali utom gubi svest. Trenutno ne znamo da li je iko od Perića preživeo, a ni ko se pobrinuo da besa Dardana Beriše bude pregažena.

Prva epizoda druge sezone „Bese“ počela je spektakularno: pričom o junacima koje smo zavoleli koja se dešava u čak šest država, akcionom scenom sudara i podvodnim kadrovima na kojima bi pozavidele i najbolje i najskuplje svetske produkcije. I zato, držimo dah do naredne epizode!

Serija Besa
foto: Sergej Radović
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs