nove epizode najgledanije serije

Druga sezona nagrađivane domaće serije „Tajne vinove loze“ od 28. marta na kanalu Superstar

Na oduševljenje publike stižu nove epizode hit domaće serije "Tajna vinove loze"

Lifestyle
13:35h Autor:
Druga sezona nagrađivane domaće serije „Tajne vinove loze“ od 28. marta na kanalu Superstar
Foto: Promo

Najgledanija domaća serija „Tajne vinove loze“, koja prati priče o zamršenim porodičnim odnosima i umetnosti pravljenja vina, vraća se na male ekrane sa dobro poznatim likovima i novim zapletom. Gledaoci će premijerno moći da uživaju u prvoj epizodi druge sezone u ponedeljak 28. marta od 21h, a preostalih 37 epizoda emitovaće se svakog radnog dana u istom terminu na Superstar kanalu. Popularna serija, rađena u koprodukciji Telekoma Srbija i MetRo Productions-a, bila je najgledanija domaća serija prethodne godine, a s razlogom joj je pripala i nagrada Festivala drama i serija (FEDIS).

Tajna vinove loze
foto: Promo

„Izuzetno smo ponosni na to što serije iz naše produkcije doživljavaju veliku popularnost kod domaće publike. Serija „Tajne vinove loze“ premašila je sva očekivanja po pitanju gledanosti u Srbiji, a nagrada FEDIS-a samo je potvrdila njen vrhunski kvalitet. Pored toga, Telekom Srbija izašao je i na svetsko tržite sa svojim serijama, a neke od njih već uveliko se emituju i ostvaruju uspeh širom sveta. Iako je pre nekoliko godina to izgledalo kao nedostižan cilj, naša produkcija sada uspešno parira svetskim produkcijama poput HBO-a“, izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija.

Tajna vinove loze
foto: Promo

U novoj sezoni „Tajne vinove loze“, Vuk se bori sa repovima koje vuče iz prethodnog života , dok Ruža i dalje čini sve što može kako bi očuvala porodicu. Za to vreme Vera primećuje da Vuka ne drži mesto i da još uvek nije raskrstio sa prošlošću. Zoran želi da napravi novo vino, ali gubi osećaj za zanat koji najviše voli. Cela druga sezona prožeta je elementima misterije i trilera, sa neočekivanim obrtima, novim junacima, veličanstvenim predelima vinograda, napetim potragama za izgubljenima i borbom za očuvanje najvrednijih odnosa.

Tajna vinove loze
foto: Promo

„Ceo kreativan tim je pred sobom imao veliku odgovornost da u drugoj sezoni „Tajni vinove loze“ dosegne i premaši priču i izvodjenje prve sezone. Najgledanija serija 2021/22 godine je teško breme. Svi smo se svojski trudili i mislim da smo sa novim zapletima i starom energijom uspeli da napravimo ponovo, ovoga puta 38 epizoda koje će, nadam se zadovoljiti i zabaviti gledalište,“ izjavio je Dejan Karaklajić, izvršni producent i reditelj serije.

Tajna vinove loze
foto: Promo

Kroz ovu romantičnu i napetu vinsku sagu snimljenu pod rediteljskom palicom, Ane Marie Rossi, Gorčina Stojanovića, Dejana Karaklajića i Marka Glušića vodiće nas vrsna glumačka ekipa u čijem sastavu su imena poput Nikole Kojo, Slobode Mićalović, Vojina Ćetkovića, Anite Mančić , Dare Džokić, Nebojše Milovanovića, Milice Zarić, Sene Djorović, Luke Grbića, Gorana Sultanovića, Miodraga Mikija Krstovića, Vanje Nenadić i Marka Vasiljevića.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs