ŠUŠKA SE

FANOVI U NEVERICI: Možda ćemo ipak gledati Samantu Džouns u nastavku serije SEKS I GRAD?! (FOTO)

Prema tvrdnjama izvora iz produkcije ributa hit serije 'Seks i grad', serija 'And Just Like That' već sad postiže takav interes da Sara Džesika Parker mini seriju planira da produži na nekoliko sezona

Filmovi
09:45h Autor:
FANOVI U NEVERICI: Možda ćemo ipak gledati Samantu Džouns u nastavku serije SEKS I GRAD?! (FOTO)
Sara Džesika Parker, Foto: Profimedia

'Dosadašnja produkcija serije je postigla zapanjujjući uspeh, a budući da je odgovor obožavatelja pozitivan, izvršni producenti Majkl Patrik King i Sara Džesika Parker traže više od prvobitnog plana prema kojem je trebalo da bude samo 10 epizoda', rekao je izvor za Dejli Mejl.

'S obzirom na to da će HBO Max uskoro najaviti drugu sezonu, vrata su otvorena i za Kim Katral ako se želi da se vrati kao Samanta Džouns', dodao je izvor.

Serija 'And Just Like That' prvvobitno je zamišljena kao serijal od deset epizoda koji će se emitovati na HBO Maxu, a koji prati sredovečni život glavnih likova (osim Samante) u Nju Jorku.

SARA DŽESIKA PARKER (56) PUSTILA SEDE: Počelo snimanje Seks i grada, a naša glavna junakinja danas izgleda ovako! (FOTO)

Sara Džesika Parker, Keri Bredšo, Samanta Džouns, Kim Katral, Seks i grad
foto: Profimedia

'Majkl(izvršni producent, redatelj i scenarista) i Sara Džesika Parker planiraju da ovo bude više od deset epizoda mini serije, pa uskoro očekujte najavu druge sezone', rekao je izvor iz produkcije.

Nakon odbijanja da se pridruži originalnom sastavu, dodatne bi epizode, veruju u produkciji, mogle primamiti Kim Katral da se ipak vrati.

'Očigledno je postojala zabrinutost da će ljudima Kim nedostajati i da neće biti zainteresovani, ali odaziv je do sada bio fenomenalan', rekao je izvor i obraćajući se Katralinim fanovima poslao poruku glumici da ako se ikad predomisli, vrata su joj uvek otvorena.

1 / 4 Foto: Profimedia

'Dame je vole i cene, i volele bi da je vide u novoj seriji. Cela poenta ove serije je pokazati kako se prijateljstva razvijaju i menjaju s vremenom, tako da je Kim uvek dobrodošla ako poželi da se vrati kući', rekao je izvor i dodao da bi joj u slučaju da im se jave njeni predstavnici i kažu da je na raspolaganju, produkcija odmah rezervisala prvi let za Nju Jork.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs