pogledajte

SARA DŽESIKA PARKER (56) PUSTILA SEDE: Počelo snimanje Seks i grada, a naša glavna junakinja danas izgleda ovako! (FOTO)

Sara Džesika Parker uhvaćena na ulici kako sa svojim suprugom Metjuom Broderikom ide na večeru sa još jednim poznatim Holivudskim parom.

Star look
Autor:
SARA DŽESIKA PARKER (56) PUSTILA SEDE: Počelo snimanje Seks i grada, a naša glavna junakinja danas izgleda ovako! (FOTO)
Sara Džesika Parker, Foto: Profimedia

Da je nastavak snimanja kultne serijeSeks i grad počelo i da nas uskoro čekaju nove epizode ali ovoga puta bez Samante Džouns, tj Kim Katral znaju i ptice na grani. Sara Džesika Parker redovno obaveštava svoje pratioce na svom Instagram profilu o novitetima sa snimanja, a sada su je paparaci uhvatili kako sa svojim dugogodišnjim suprugom, takođe holivudskom zvezdom Metjuom Broderiko ide na večeru gde sa nalaze sa još jednim poznatim parom - Alekom i Hilarijom Boldvin u Hemptonima.

Sara Džesika Parker se za ovu priliku obukla ležerno na šta nismo uglavnom navikli kada je ona u pitanju. Bele farmerice, jednostavna letnja bela bluza u retro stilu i končani džemper u bež boji su bili njen izbor za opušteno veče sa prijateljima.

Ono što su svi primetili je to da je poznata glumica, inače poznata po uvek savršenim pramenovima i loknama, sada pustila svoju sedu kosu. Da li je to bilo potrebno za snimanje nastavka kultne serije, ostaje nam da sačekamo.

Hilarija se za ovu priliku takođe obukla ležerno. Instagram zvezda i supriga poznatog Holivudskog zavodnika obukla je kombinezon u roze boji.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs