Raj za fanove

Sedma epizoda Ratova zvezda: Ford, Fišer i Hamil ponovo kao Solo, Leja i Luk

Harison Ford (Han Solo), Keri Fišer (princeza Leja), Mark Hamil (Luk Skajvoker), Entoni Danijels (C-3PO), Piter Mejhju (Čubaka) i Keni Bejker (R2-D2) ponoviće svoje uloge u legendarnoj sagi, najavljeno je na zvaničnom sajtu studija Dizni
Filmovi
14:04h Autor:
Sedma epizoda Ratova zvezda: Ford, Fišer i Hamil ponovo kao Solo, Leja i Luk
Foto: AP

Han Solo, princeza Leja, Luk Skajvoker i Čubaka biće protagonisti i nove, sedme epizode "Ratova zvezda". Njih će kao i u prvoj trilogiji popularne sage igrati stari znanci, na čelu sa Harisonom Fordom.

Među pridošlicama ima novih lica, kao što su Džon Bojega i Dejzi Ridli, dve zvezde u usponu, Adam Drajver i Oskar Ajzak (Inside Llewyn Davis), jedan iskusni glumac, Endi Serkis (Gospodar prstenova) i jedna legenda Sedme umetnosti, Maks fon Sidou.

"Oni će se pridružiti junacima originalne sage - Harisonu Fordu (Han Solo), Keri Fišer (princeza Leja), Marku Hamilu (Luk Skajvoker), Entoniju Danijelsu (C-3PO), Piteru Mejhjuu (Čubaka) i Keniju Bejkeru (R2-D2)", najavljeno je na zvaničnom sajtu studija Dizni.

Sedma epizoda "Ratova zvezda", koja će biti hronološki nastavak "Povratka Džedaja" iz 1983, ući će u američke bisokope 18. decembra 2015. Biće to prvi deo nove trilogije.

Povratak veterana slavne naučnofantastične epopeje mesecima je inspirisao najrazličitije špekulacije u Holivudu, posebno oko pitanja da li će Harison Ford reprizirati staru rolu. Snimanje filma, za koji je scenario napisao Lorens Kazdan (Imperija uzvraća udarac i Povratak Džedaja), a koji će režirati Džej Džej Abrams (Nemoguća misija, Zvezdane staze), počeće u maju u studiju Pajnvud, u Londonu.

A nedavno je u Tunisu pokrenuta kampanja za spas rodnog grada Darta Vejdera. Opširnije o tome pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs