I ovo postoji

Opsesija: Seku prste i isisavaju salo iz stopala da bi obule omiljene štikle!

Neverovatna je činjenica da su žene u stanju da spiskaju hiljade i hiljade na cipele koje će obuti jednom ili dva puta u životu. Još neverovatnija činjenica je da su spremne i za operaciju kako bi ušle u omiljene cipele
Zanimljivosti
11:40h Autor:
Opsesija: Seku prste i isisavaju salo iz stopala da bi obule omiljene štikle!
Foto: Thinkstock

Lepo stopalo u lepoj štikli san je snova svake žene, a neke cipele sa potpeticama vole toliko da su spremne otići na bolne i bizarne tretmane kako bi ih nesmetano mogle nositi.Pogledajte listu od 6 bizarnih stvari koje žene rade stopalima zbog štikli:

1. Isisavanje sala - iz nožnih prstiju

Jeste li već čule za izraz "toebesity"? Sada jeste! Ovaj izraz odnosi se na debeljuškaste nožne prste zbog kojih sandale ne stoje lepo, a zatvorene cipele žuljaju. Hirursko rešenje? Isisavanje sala iz prstiju!

2. Loub stil

Ovaj postupak nazvan je po slavnom Kristijanu Louboutinu, a odnosi se na ubrizgavanje kolagena u stopala kako bi celu noć mogli nesmetano hodati u turbo-visokim štiklama bez bola.

"Štikle sa platformom čine ženu ružnijom," izjavio je slavni Manolo Blanik, više pročitajte OVDE.

3. Stileto stil

Slično kao i "Loub job", ali ovaj put, u stopala se ubrizgava botoks. Stručnjaci kažu kako ovaj postupak štiti stopala koja zbog stalnog nošenja štikli ostaju bez kolagena i sala koji čine poželjan razmak između kostiju i same kože.

4. Rezanje prstića

Stileto hirurgija odnosi se na bolan proces na koji se, nećete verovati, odlučuju brojne žene! Plastični hirurzi ženama skraćuju nožne prste ili ih potpuno uklanjaju te im tako omogućavaju da stanu u svoje trendi štiklice.

Kako poznate dame nose špicaste cipele pročitajte OVDE.

5. Pepeljuga stil

Možda najluđi od svih navedenih tretmana. Plastični hirurg oblikuje vaše prste - prema obliku omiljenih cipela! Da dobro ste pročitali!

6. Fejs lift, ali za stopala

Ovaj naziv uključuje celi spektar postupaka - od klasičnog uređivanja do hirurškog oblikovanja i stanjivanja stopala. Kad je bal nek je bal!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs