Šta biste učinili kada bi nestali oni koje najviše volite?

„Jedini izlaz“ od 17. aprila na Superstar TV

Filmovi
Autor:
Šta biste učinili kada bi nestali oni koje najviše volite?
Foto: Promo

April na Superstar TV-u obeležiće početak emitovanja nove serije „Jedini izlaz“, psihološkog trilera protkanog misterijom, sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi. Ova uzbudljiva saga, zasnovana na zastrašujuće realnim situacijama koje svakome od nas mogu da se dese, snimljena je u zajedničkoj produkciji Telekoma Srbija i „Stanković i sinovi“ pod rediteljskom palicom Darka Nikolića i prikazivaće se svakog vikenda od 21 čas.

Radnja serije „Jedini izlaz“ vrti se oko neobične sudbine Ane Kolar, žene koja je usled velikog požara u klubu čije ime nosi i sama serija izgubila muža Sašu, ali i pamćenje na tu kobnu noć. Nakon vremena provedenog u komi, Ana sa sinom Lukom nastavlja život progonjena čestim noćnim morama i napadima panike i teškoćama da se pomiri sa gubitkom supruga.

Preokret nastaje šest godina kasnije, kada od nepoznate osobe dobija snimak na kojem vidi svog pokojnog muža i poveruje da je on i dalje živ. Potraga za Sašom vodiće Anu kroz zamršen krug nasilja, laži i ucena i dovešće u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici.

Jedini izlaz
foto: Promo

U lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice, i to baš u vreme kada je Saša navodno stradao, ulazi i inspektor Štrbac. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom koja će ih naterati da se suoče sa najmračnijim tajnama iz prošlosti.

Uloge u ovoj živopisnoj seriji sa elementima trilera, akcije, misterije i detektivskih zagonetki poverene su Anđelki Prpić, Janku Popović Volariću, Danici Maskimović, Ljubomiru Bandoviću, Vanji Ejdus, Milošu Vlalukinu, Srđanu Miletiću, Ani Mandić i brojnim drugim imenima domaće glumačke scene.

Serija „Jedini izlaz“ emitovaće se svakog vikenda od 21 čas na kanalu Superstar koji mogu pratiti korisnici iris TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko MTEL Global.

Jedini izlaz
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs