pogledajte

Obeležili su nam detinjstvo: Evo gde su i kako danas izgledaju glumci iz serije Put za Ejvonli! (FOTO)

Ako ste se pitali šta se desilo sa Sarom, Olivijom, Alekom, Feliksom i ostalima, na pravom ste mestu

Filmovi
Autor:
Obeležili su nam detinjstvo: Evo gde su i kako danas izgledaju glumci iz serije Put za Ejvonli! (FOTO)
Foto: Profimedia

Zabavna priča o avanturama jedne vesele porodice koja je živela u nekim jednostavnijim vremenima obeležila je odrastanje mlađih generacija krajem prošlog veka, piše Glossy.rs.

Međutim, nisu samo mališani uživali u zanimljivim zapletima i urnebesnim raspletima koji su se odvijali u gradiću Ejvonliju – ovo je bila svojevrsna zabava za celu porodicu.

Pošto smo voleli da gledamo avanture Sare i njenih prijatelja i porodice, poželeli smo da otkrijemo kako danas izgledaju junaci koje smo voleli...

Sara Poli (Sara Stenli)

Kanadska glumica koja je igrala desetogodišnju devojčicu koja iz Montreala odlazi u ruralnu sredinu izrasla je u pravu lepoticu - baš kao što su mnogi slutili da će biti.

foto: Profimedia

Sara je nakon svog puta za Ejvonli igrala u mnogim filmovima, između ostalih i u filmovima "Gospodin Niko" i "Svitanje mrtvih", a okušala se i kao režiser i scenarista.

Meg Rafman (Olivija King Dejl)

Simpatična i osetljiva mlađa sestra oštre Heti danas je uspešna komičarka i televizijska voditeljka.

Godinama je vodila emisiju u kojoj je otkrivala trikove za vođenje i ulepšavanje domaćinstva, a uz to je objavila i knjigu "Koliko to može biti teško?", u kojoj je sabrala svoje najinteresantnije kolumne.

Zakari Benet (Feliks King)

Alekov i Dženetin nestašni sin izrastao je u pravog frajera! On je danas uspešan glumac i frontmen indi benda Tin Star Orphans.

foto: Profimedia

Džema Zampronja (Felisiti King Pajk)

Feliksova starija sestra pomalo nas je iritirana svojom ozbiljnošću i nadmenošću, ali je uvek bila savršen primer odgovorne i ambiciozne devojčice.

Glumica koja je tumačila njen lik nije odustala od glume, ali je posvećenija svojoj deci Danijeli, Luki i Semu nego karijeri.

Džeki Barouz (Henrijeta Heti King)

I za kraj - svačiji omiljeni lik! Oštra, bez trunke humora, uvek u učiteljskom raspoloženju, a ipak tako duhovita i simpatična!

Da bi Heti bila baš takva postarala se Džeki Barouz, koja je zabeležila brojne uloge u Holivudu i na televiziji. Ona je bila toliko odana svom poslu da je radila sve do smrti 2010. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs