Zasluženo

Kevin Spejsi dobio nagradu za celokupan doprinos filmu, televiziji i teatru

Na svečanosti koja će biti organizovana u aprilu, glumcu, reditelju i producentu Kevinu Spejsiju biće uručena nagrada za celokupan doprinos filmu, televiziji i pozorištu
Filmovi
13:32h Autor:
Kevin Spejsi dobio nagradu za celokupan doprinos filmu, televiziji i teatru
Foto: Reuters

Glumac, reditelj i producent Kevin Spejsi dobitnik je nagrade Muzeja pokretnih slika (Museum Moving Image) u Njujorku za celokupan doprinos filmu, televiziji i pozorištu koja će mu biti uručena na svečanosti u aprilu mesecu, prenosi Rojters.

Spejsi, dobitnik Oskara za film "Američka lepota" na ovaj način se pridružuje svojim kolegama Tomu Kruzu, Robertu de Niru i Džuliji Roberts, koji su, takođe, dobitnici ove nagrade. Izvršni direktor Muzeja Karl Gudman rekao je da su želeli da mu daju ovo priznanje od kako je dobio Oskara 2000. godine, ali i da je od tada još više istaknuta njegova snaga kao glumca i spremnosti da preuzme rizike u različitim oblastima delovanja.

Spejsi trenutno glumi harizmatičnog i nemilošrdnog političara u seriji "Kuća od karata" (House of Cards), a direktor je i Old Vik teatra u Londonu od 2003. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs