Navika je čudo

Nepisano pravilo: Zašto devojke uvek idu zajedno u toalet?

Mini-trač partija, popravljenje šminke, kao i nameštanje haljine samo su neki od razloga zbog kojih devojke idu zajedno u WC, ali muškarci nikako da razumeju tu njihovu naviku
Zanimljivosti 29.01.2014. - 15:06h Autor: mondo.rs
Foto: Shutterstock

Kada se nađu u kafiću, diskoteci... devojke kao da imaju nepisano pravilo da moraju da idu zajedno u toalet. Muškarci se trude da ih razumeju, ali im to baš i ne uspeva.

 

Postoji nekoliko razloga za ovakvo ponašanje devojaka.

 

Nakon obavljenog "poslića" u toaletu, podrazumeva se da sledi nekoliko minuta okretanja ispred ogledala. Tada je "pomoć prijatelja", u ovom slučaju drugarice, nezamenljiva: "Jesam li dobro namestila haljinu", "Da li mi se razmazala šminka"...

 

Ako ste već pomislili da sve to može da vidi i sama, bez drugarice, u pravu ste ali - dva para očiju vide bolje od jednog! Zamislite samo blam da devojka izađe iz toaleta sa poluspuštenom haljinom koja otkriva deo zadnjice ili sa hulahop čarapom kojoj je "pošla petlja".

 

Drugarica u toaletu je neophodna i kao pomoć u popravljanju šminke – nisu baš sve profi u tome, ali i za pozajmljivanje karmina, sjaja... pridržavanje tašne dok peru ruke i slično.

 

Takođe, jedan od čestih razloga zašto devojke idu zajedno u WC je i potreba za mini trač-partijom. To ne mora da znači da će u toaletu da ogovaraju devojku koja je upravo ušla jer joj nije svaka dlaka na svom mestu. Češće su situacije kada im je razgovor u toaletu potreban jer je došao dečko za kojim jedna od njih "ludi". Ko će čekati da on ode kako bi se analiziralo: kako je rekao "ćao" kada je stigao, šta je mislio time što je rekao, šta je značilo ono što je uradio...

 

Neko je lepo jednom napisao: žene više razmišljaju o tome šta muškarci misle, nego što muškarci uopšte misle!
Na kraju, ukoliko se devojke nalaze u diskoteci ili na nekoj većoj žurci, naročito ako ne poznaju baš mnogo ljudi koji oko njih đuskaju, jednostavno se osećaju bezbednije kada u toalet idu u paru.

 

Uostalom, nema ništa loše u tome što one vole sve da podele sa drugaricama, čak i odlazak do toaleta! Zato im ne zamerajte, osim ako u tome ne preteruju. Jednom do dva puta tokom večeri je sasvim OK, ali česte WC ture mogu delovati nepristojno onima koji ostaju za stolom, na primer. "Ostavljeni" neće verovati da je u pitanju "slaba bešika", već će se pitati šta se to tamo dešava, da li je reč o nekakvim konsultacijama, ogovaranju, planiranju bekstva.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...