Film

Konstantne svađe na snimanju filma Pedeset nijansi sive

Pisac ovog dela misli da rediteljka neće ispričati priču onako kako je zamišljena
Filmovi
13:44h Autor:
Konstantne svađe na snimanju filma Pedeset nijansi sive
Foto: Instagram/ 50 Nijansi Sive

Između pisca i rediteljke filma "50 nijansi sive" konstantno se dešavaju svađe jer se pisac ovog dela boji da ljubavna priča neće biti ispričana na malom ekranu onako kako je ona u knjizi zamislila.

- Stalno se sukobavljaju na snimanju. Bojimo se da ne prekinu snimanje i unište sve - ispričao je radnik sa seta ovog filma.

Snimanje najiščekivanije ekranizacije hit knjige počelo je krajem novembra u Kanadi. Svi ističu da je Džejmi Dornan (31) sjajan u ulozi milionera Krisijana Greja i da je hemija između njega i Dakote Džonson (24), koja glumi Anastasiju Stil, odlična.

Filmski par se toliko zbližio da je Džejmijeva supruga Amelia Varner “poludela” od ljubomore.

- Amelija se porodila krajem novembra i već je za Božić sa kćerkom otputovala u Kanadu jer se bojala da se Džejmi ne zaljubi u Dakotu. Stalno se svađaju - ispričao je izvor blizak paru.

Bliskost Džejmija i Dakote smeta i Dakotinom dečku Jordanu Mastersonu (27).

- On je sajentolog i mnogo mu smeta što će ona biti u erotskim scenama. Veza im je u ozbiljnoj krizi - rekao je njegov prijatelj.

Ali ni raskidi veza neće ugroziti posao. Objavljen je i poster za film, koji umesto na leto u bioskope stiže za Dan zaljubljenih 2015. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs