Nova aplikacija za smartfonove

Dame, ovaj brushalter seks odobrava! (VIDEO)

Japanci su predvodnici kada je tehnologija u pitanju, a njihov najnoviji izum je brushalter koji koristi senzore i specijalnu spravicu povezanu sa mobilnim telefonom kako bi analizirao rad srca vlasnice grudnjaka u pravom trenutku
Zanimljivosti 28.01.2014. - 13:02h Autor: Tanjug
Foto: Printscreen / Youtube

Japanski proizvođač donjeg veša napravio je - u dugo očekivanoj fuziji pomahnitalih hormona i hladnokrvne tehnologije - brushalter za koji tvrde da se otkopčava samo ako je osoba koja ga nosi zaista zaljubljena.

 

"Tester za pravu ljubav" koristi senzore i specijalnu spravicu povezanu sa mobilnim telefonom kako bi analizirao rad srca vlasnice grudnjaka u pravom trenutku. Ukoliko aplikacija proceni da su ženina osećanja prava, brushalter će se otvoriti.

 

http://www.youtube.com/watch?v=B8Wd831gUt4
deo kampanje

 

- Želeli smo da uradimo nešto što se neće dopasti samo našim kupcima, već i da poboljšamo romantično raspoloženje između muškaraca i žena - navode iz kompanije.

 

U promotivnom spotu vidi se svetlucavi zlatni brus sa skrivenim senzorima unutar korpi koje šalju signale smartfonu. Aplikacija proučava promenu ritma rada srca i dužinu te promene i tako zaključuje da li vlasnica brushaltera primera radi trči ili flertuje.

 

Zgodna manekenka stoji u donjem vešu, a brushalter čvrsto stoji na svom mestu uprkos pokušajima alfa mužjaka da ga skine. Ovo je "revolucionarni brus koji zaista zna šta žene žele", navodi se u spotu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...