Tradicionlano po 11. put

Počinje Belgrade Beer Fest

Jedna od najposećenijih manifestacija u Srbiji trajaće do 18. avgusta i ove godine posetiocima će predstaviti preko 50 brendova piva uz popularne muzičke izvođače iz zemlje i inostranstva
Događaji
20:30h Autor:
Počinje Belgrade Beer Fest
Foto: Belgradebeerfest

Nastupom Zvonka Bogdana, Masima Savića, Ramba Amadeusa i grupa Belgrade Blues Factory, Bad Copy i Sunshine sutra na Ušću počinje festival piva - Belgrade Beer Fest.

Kako je raije najavljeno, posetioci će na 11. festvalu piva premijerno moći da probaju nemačka premium piva Krombaher, Šoferhofer, DAB, Radeberger.

Na ovogodišnjem festivalu, Velika Britanija će postati prva država koja ima svoj specijalizovani štand The Great British Pub.

Najavljeno je i učešće brojnih muzičara i bendova, od Atomskog skloništa i Riblje čorbe, preko Bajage i instruktora, Dece loših muzičara do Dubioza kolektiva i kultog sastava Boney M, koji će poslednjeg dana festivala izvesti čuvene hitove poput Daddy Cool, Sunny, Rasputin...

Obezbeđeno su četiri vanredne autobuske linije koje će besplatno prevoziti sve posetioce Beer Fest-a do ključnih tačaka u Beogradu: Trg Republike, Slavija, Glavna železnička stanica i Novi Beograd.

Ulaz na ovu manifestaciju, kao i svake godine biće besplatan.

Za 10 godina postojanja Belgrade Beer Fest je posetilo oko 5,5 miliona ljudi, održano je 450 besplatnih muzičkih nastupa, i predstavljeno 90 brendova piva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs