Sledi svoje snove

Otkrio formulu za uspeh: Dao otkaz na dosadnom poslu, sad zarađuje putujući! (FOTO)

„Jednog dana sam shvatio kako ne putujem dovoljno i da ću to kad-tad zažaliti. Stoga sam isplanirao put od 6 meseci, ali pokazalo se kako je to tek bio početak“

Destinacije
21:07h Autor:
Otkrio formulu za uspeh: Dao otkaz na dosadnom poslu, sad zarađuje putujući! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kvin Šrok iz Kalifornije sve donedavno radio je kao računovođa. Dočekavši godišnji odmor, zaputio se na putovanje kako bi zadovoljio svoje „turističke“ potrebe, no kad je došlo vreme povratka, Kvinu se još putovalo, pa je u sebi prelomio, završio s poslom i nastavio da slediti sopstvene snove. „Bio sam računovođa čiji su dani prolazili u maštanjima o avanturi“, objašnjava Kvin. „Jednog dana sam shvatio kako ne putujem dovoljno i da ću to kad-tad zažaliti. Stoga sam isplanirao put od 6 meseci, ali pokazalo se kako je to tek bio početak“, objašnjava ovaj Amerikanac za Lonely Planet.

A post shared by Quin (@everchanginghorizon) on

Danas čovek i dalje putuje, a sponzorstva i dogovore sklapa i preko svog Instagram profila, na kojem je skupio više od 600 hiljada pratilaca. „Uz pomoć fotografije i društvenih mreža privukao sam mnoge koji žele da sarađuju sa mnom“, kaže.

A post shared by Quin (@everchanginghorizon) on

Njegovo geslo je kako nikad nije kasno osetiti se živim i govori da je odmalena svoje slobodno vreme provodio surfujući, vozeći skejt i bavio se ekstremnim sportovima uopšte. Na putovanju je sreo i Džes, koja mu je uskoro postala devojka pa zadnje dve i po godine putuje sa njim.

A post shared by Quin (@everchanginghorizon) on

„Nikad se nisam našao u opasnim situacijama, a najteže mi je da se priviknem na različitu hranu“. Dosad je posetio većinu američkih i azijskih zemalja, a kao posebno mesto izdvaja Filipine, dok ga sveprisutni Tajland nimalo nije oduševio.

Eto, ako ste i vi ludi za putovanjima, možda je vreme da spakujete kofere, potražite sponzora, pišete i fotografišete i živite život kakav ste oduvek hteli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs