saznajte više

VESNA DEDIĆ OTKRILA SVOJU OMILJENU DESTINACIJU: Ovo mesto budi sećanja i inspiriše! (FOTO)

Odmor Vesne Dedić prolazi na najbolji način

Destinacije
Autor:
VESNA DEDIĆ OTKRILA SVOJU OMILJENU DESTINACIJU: Ovo mesto budi sećanja i inspiriše! (FOTO)
Vesna Dedić, Foto: Kurir / Dragan Kadić

Prva sezona njene emisije „Balkanskom ulicom“, emitovana na televiziji „Nova S“, prošla je odlično. Poslednja knjiga koju je objavila, „Izgubila sam sebe“, prodaje se odlično, a posle dve nedelje provedene u Holandiji i lično se uverila da ćerka Lenka, osim što u roku daje sve ispite, vodi lep i miran život. Vesni Dedić nije preostalo ništa drugo nego da se prepusti zasluženom odmoru.

Kao i ranijih godina, odmor Vesne Dedić odvija se na Crnogorskom primorju, gde druženje sa prijateljima uz čašu loze „za nazdraviti“, povremeno prekine kako bi održala promociju i uživo proćaskala sa čitateljkama koje bez nekog od njenih naslova ne kreću na plažu.

Poznata novinarka i spisateljica, po svemu sudeći, uživa u „svojoj koži“, a pratioce je iznenadila izazovnim fotografijama na kojima je u kupaćem kostimu ili samo ogrnuta peškirom.

‒ Na istoj terasi na kojoj sam napisala nekoliko romana, na kojoj se dešavaju neke od najlepših scena, na kojoj sam milion puta osvanula sa laptopom u krilu. Savršen je osećaj doći i reći samoj sebi „vredelo je“ i sa ogromnim samopouzdanjem, zahvaljujući ljubavi čitateljki čekati da mi se do jeseni u glavi složi naredni roman ‒ poručuje vidno zadovoljna Vesna Dedić sa terase hotelske sobe u Pržnu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs