astro prognoza

Dnevni horoskop za 19. januar: Vagama je danas sve potaman!

Lav rešava probleme, Devica doživljava uspeh, Vaga uživa u životu, Škorpija je veoma zadovoljna

Lifestyle
15:27h Autor:

OVAN

Vaš posao nije ono što ste želeli i sve više u njemu nalazite probleme. Razmišljate da ga promenite. Iako je ljubav prema partneru još tu, svađe sa partnerom su sve češće. Moraćete da poradite na komunikaciji. Osetljive oči.

BIK

Postoji mogućnost da ćete poželeti da napustite radno mesto i potražite novi posao. Ako to uradit, ubrzo će vam se otvoriti nove mogućnosti. Sve više dobijate osećaj da voljena osoba krije nešto od vas. Respiratorne infekcije.

BLIZANCI

Po pitanju zarade vam neće sve poći po planu i ostvarićete je teže nego što ste zamišljali. Osećate veoma jaku povezanost sa trenutnim partnerom i vaše emocije su stabilne. Prijalo bi vam druženje sa prijateljima.

Finansijski horoskop za januar 2019: Evo šta da očekujete na polju posla i novca!

Dnevni horoskop za 19. januar 2019. godine
Dnevni horoskop za 19. januar 2019. godinefoto: Shutterstock

RAK

Da biste se dokazali pred nadređenima i zasenili ostale kolege, danas ćete dati maksimum u svemu što radite. Ne osećate se dovoljno bliskim da pred partnerom pokažete baš sve svoje emocije. Moguća je prolazna glavobolja.

LAV

Sve što vamje važno danas ćete morati sami da rešite. Nećete se oslanjati na bilo koga iz svog poslovnog okruženja. Današnji dan je povoljan za početak veze. Ako imate simpatiju, zbližićete se. Povećajte unos magnezijuma.

DEVICA

Uspeli ste uz puno truda da isterate baš ono što ste želeli iako je na tom putu bilo mnogo prepreka. Sad je na vama da to što bolje iskoristite. Pred vama je zanimljivo poznanstvo. Manja ukočenost u leđima.

VAGA

Period koji vam sledi je jako dobar po pitanju posla. Sve što već dugo radite će konačno dobiti opšte priznanje. Danas ćete pokazati još jednom voljenoj osobi da nije pogrešila što je izabrala baš vas. Odlično stanje na polju zdravlja.

Mesečni horoskop za februar 2019: Jednom znaku su sve zvezde naklonjene!

Dnevni horoskop za 19. januar 2019. godine
Dnevni horoskop za 19. januar 2019. godinefoto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Danas se osećate umorno i nemate dovoljno energije da se nosite sa povećanim obimom posla koji vas danas očekuje. Ne osećate da u vašem braku išta treba da se menja. Veoma ste zadovoljni. Problemi sa krvnom slikom.

STRELAC

Danas ne dobar dan po pitanju posla. Lako ćete uspeti da izvršite sve zadatke koji se nađu pred vama. Dan pred vama je bogat emocijama. Budite iskreni i prepustite im se. Uživaćete sa voljenom osobom. Zdravlje je odlično.

JARAC

Razmišljate o upuštanju u nove poslovne poduhvate koji zahtevaju velika ulaganja, ali obećavaju dobit na duže staze. Vodićete važan i ozbiljan razgovor sa osobom do koje vam je stalo. Pazite šta jedete, stomak vam je osetljiv.

Horoskop otkriva: Dve stvari koje će vam se dogoditi sledeće godine!

Dnevni horoskop za 19. januar 2019. godine
Dnevni horoskop za 19. januar 2019. godinefoto: Shutterstock

VODOLIJA

Obavezama se posvećujete sa mnogo motivacije i ništa vam ne pada teško. Očekuje vas povoljan dan za zaradu. U periodu koji dolazi ćete biti spremni da se otvarate po pitanju emocija. Glavobolja je moguća.

RIBE

Posle današnjeg uspeha raspoloženje u vezi vašeg posla će se promeniti. Pristupaćete mu sa više energije i motivacije. Da ne biste prešli preko svog ponosa, često povređuete svog partnera iako ga volite. Proverite stanje hormona.

Ulazimo u godinu Svinje: Kineski horoskop predviđa nove šanse za uspeh, evo šta nas još očekuje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs