Astro prognoza

Dnevni horoskop za 27. decembar: Danas stižu pare!

Vaga planira putovanje, Škorpija dobija novac, Blizanci osetljivi, Ovan ima uspešan dan, Bik bez problema

Lifestyle
09:46h Autor:

OVAN

Danas ćete imati mnogo sitnijih obaveza koje će vas okupirati. Danas je dobra organizacija ključna za uspešan dan. Ne osećate kao da bi želeli da se previše vezujete. Uživate u svojoj slobodi. Povećajte unos vitamina.

BIK

Danas očekujte miran dan rasterećen od obaveza. Prijaće vam promena u odnosu na brz uobičajen brz poslovni ritam. Sa partnerom ste izgradili takav odnos da oboje vidite samo jedno drugo. Ne biste trebali da imate probleme.

BLIZANCI

Iako vaša očekivanja nisu bila visoka, danas možete mnogo da ostvarite. Ne plašite se da budete ambiciozniji. Za one koji nisu u vezi ovo je jedan dosadan dan bez promena. Ako ste u vezi, ona je stabilna. Osetljiv vam je stomak i varenje.

RAK

Danas ćete imati ideje koje bi mogle da dovedu do proširenja posla. Postavite se odgovorno I razmišljajte u napred da bi ih realizovali. Sa voljenom osobom imate sve više problema u komunikaciji. Izbegavajte cigarete.

LAV

Mogućnost pojavljivanja neočekivanih problema je posebno velika. Danas budite spremni za naporan i stresan dan. Da bi održali vezu sa vol jenom osobom morate da pokažete spremnost na kompromis. Mogući problemi sa probavom.

Godišnji horoskop za 2019: Precizna i detaljna astro prognoza za svaki znak!

DEVICA

Vaši planovi se ostvaruju polako, čak i ako ne primećujete. Uskoro je moguće nekakvo unapređenje. Danas ćete ostvariti zanimljivu komunikaciju sa neobičnom osobom koju ćete upoznati. Manji problemi sa grlom.

VAGA

Danas je povoljan dan za sklapanje ugovora sa licima iz inostranstva ili poslovna putovanja ako ste ih imali u planu. Osoba koju ćete danas prvi put sresti će uskoro početi da gaji jaka osećanja prema vama. Izbegavajte preterivanje.

ŠKORPIJA

Konačno napredujete po pitanju finansija koje su vas dugo brinke. Danas je moguće povećanje zarade. Očekujte da će danas jedna zanimljiva osoba pokušati da vam priđe. Početak vašeg odnosa. Urinarni trakt vam je osetljiv.

STRELAC

Čekaju vas nepredviđene i nagle promene. Moguće je da će doći do komplikacija kojima se niste nadali. Danas ćete imati više prilika za nova poznanstva i flert. Čeka vas jedan uzbudljiv dan koji ćete pamtiti. Povedite računa o niskom pritisku.

Ljubavni horoskop za 2019: Godina velikih i nezaboravnih dešavanja!

JARAC

Čeka vas odličan dan u kom ćete imati snage i sposobnosti da se ponesete sa svim teškoćama koje vam se ukažu. Niste pošteni prema svog partneru. Ne posvećujete mu se dovoljno. Pad imunitet je naglašen.

VODOLIJA

Izbegavajte da išta ulažete ili rizikujete danas jer nećete imati sreće. Držite se poznatih pristupa. Očekuje vas zanimljiv razvoj događaja sa osobom koju već duže poznajete. Bićete pozitivno iznenađeni. Oči su vam osetljive.

RIBE

Danas možete ostvariti dobru saradnju sa osobom rođenom u znaku Bika koja će doneti koristi za obe strane. Sve više sumnjate u vašu sadašnju vezu. Partner vam se ne čini toliko privlačan kao u početku. Problemi sa želucem.

U 2019. godini ovi horoskopski znaci će biti najsrećniji: Samo lepe stvari i uživanje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs