Slavlje je jednostavnije uz Gorenje

Gorenje nagrađuje 5 najboljih: Spoj omiljenih recepata i malih kućnih aparata!

Osvojite Gorenje male kućne aparate

Lifestyle
11:02h Autor:
Gorenje nagrađuje 5 najboljih: Spoj omiljenih recepata i malih kućnih aparata!
Foto: Promo

Kada ste poslednji put pripremili slavsku ili prazničnu trpezu za porodicu ili prijatelje, a da baš ništa niste naručili gotovo? Mnogima se čini da je u današnje doba nemoguće pronaći vremena za pripremu slavlja. Pripremanje zahtevnih recepta nam se čini kao preveliki napor u moru brojnih obaveza.

Ali, kao odgovor na sve manje slobodnog vremena, Gorenje nam donosi dva rešenja koja će nas inspirisati da se otisnemo u kulinarske avanture. Pre svega, u toku zimskog perioda slava i praznika, Gorenje kućni aparati koji mogu olakšati pripremu i najzahtevnijeg slavskog jela se nalaze na specijalnom popustu, a kako bi dodatno podstakli kuvare u nama, kompanija Gorenje je pripremila i nagradni konkurs »Slavimo zajedno«.

foto: Promo

Sve što treba da uradite jeste da izaberete omiljeni recept, bilo da je predjelo, jelo ili dezert i podelite ga, bilo u komentarima na Facebook strani Gorenje.Srbija ili na sajtu slavimozajedno.gorenje.rs. Na kraju svakog, od ukupno tri kola, pet recepata biće nagrađeno Gorenje malim kućnim aparatom.

Gorenje se potrudilo da u stručnom žiriju budu upravo oni kojima se često okrećemo za pomoć kada nabasamo na kulinarsku dilemu. Milica Šumaković, autor popularnog bloga »Milin Kuvar«, Tanja Leković koja nas oduševljava »Kuhinjom zaposlene žene« i Sandra Pecić koja stoji iza »Ko to tamo« biraće najbolje recepte na kraju svakog kola.

foto: Promo

Pobednički, kao i dodatnih pet recepata, biće objavljeni na sajtu slavimozajedno.gorenje.rs, mestu na kojem i priprema slavske trpeze postaje jednostavan zahtev. Jer, tamo vas čekaju ne samo recepti dobitnika, već i poznatih food blogera koji njihove slave čine jedinstvenim. Za inspiraciju za obogaćivanje ovogodišnje slavske i praznične trpeze ne morate više pretražiti nebrojeno sajtova. Najbolji od najboljih, bilo recepata mrsnih ili posnih jela, predjela, glavnih jela ili neodoljivih slatkiša čekaju vas na jednoj adresi - slavimozajedno.gorenje.rs

Tamo se slavski duh svojstven samo našoj kulturi neguje i raznim zanimljivostima o slavama koje sigurno niste znali. Pored toga, pronaći ćete savete koji će vam pomoći da izaberete pravi kućni aparat za vas i za potrebe vaše kuhinje, baš kao i one koji će vam olakšati kuvanje i izvan slavskog perioda.

foto: Promo

Da ne otkrivamo baš sve, pozivamo vas da posetite sajt slavimozajedno.gorenje.rs, ali i da pretražite vaše kuvare, izdvojite omiljene slavske i praznične recepte i pripremite se za nagradni konkurs »Slavimo zajedno«, koji traje od 15. novembra ove godine, zaključno sa 15.

januarom 2019. Zato požurite i pridružite nam se u slavljenju i osvojite neke od Gorenje kućnih aparata koji će bez sumnje ulepšati vaše kulinarske poduhvate.

Kuvanje je jednostavnije, a užitak za trpezom veći uz Gorenje!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs